Criminalii lui Mauro Donato Gadda, italianul găsit carbonizat în porbagajul unei mașini, pe un câmp de lângă localitatea ilfoveană Măgurele, au fost identificați de anchetatori și reținuți. Până la urmă, crima s-a dovedit a fi una pasională. 

Asasinii sunt din București și se numesc Valentin (27 de ani) și Carmen (23 de ani). Ajunși în fața anchetatorilor, cei doi criminali au povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat. Totul a avut, se pare, la bază gelozie.

Cum s-au petrecut ultimele clipe din viața lui Mauro Donato Gadda, italianul găsit carbonizat pe câmp

Surse apropiate anchetei au povestit, pentru Gândul, cum s-au derulat ultimele clipe din viața lui Mauro Donato Gadda. Imediat după crimă s-au derulat întâmplări demne de filmele cu mafioți.

Conform datelor preliminare, Mauro Donato Gadda ar fi avut o relație cu soția lui Valentin, Carmen. Cei doi asasini au și doi copii împreună. Aflând de relația cu italianul, soțul ei, Valentin, i-a cerut să încheie aventura.

Deși a încercat să încheie relația cu italianul, Mauro nu a vrut să renunțe așa ușor la ea. Așa că, în ziua fatidică care avea să îi aducă și moartea, victima a vizitat-o pe Carmen, în casa de pe Aleea Livezilor, din cartierul Ferentari.

Odată ajuns acolo, italianul a constatat că îi aștepta și Valentin. De aici și până la ceartă a fost doar un pas. Scos din minți de italian, Valentin i-a dat un pumn și, în urma loviturii, a căzut și s-a lovit cu capul de ciment. Acolo și-a dat ultima suflare.

Ultimele clipe din viața italianului, ucis, tranșat și apoi incendiat. De ce a fost, de fapt, ucis cu sânge rece
Facebook

Ce au făcut, după ce au constatat că italianul nu mai respiră

După ce l-au ucis, cei doi soți și-au dat seama că nu îl pot duce la mașină, pentru a-l transporta cât mai departe de locul crimei. Acela a fost momentul în care au decis să îl taie în două, în jurul brâului.

Apoi, l-au urcat în portbagajul mașinii cu care venise și l-au dus pe un câmp din localitatea Măgurele, unde i-au dat foc.

S-au întors acasă, în Ferentari, moment surprins camerele de supraveghere, și și-au văzut mai departe de viață, asta până când oamenii legii le-au bătut la ușă.

Anchetatorii spun că cei doi au văzut la televizor că trupul neînsuflețit al italianului a fost descoperit, inclusiv faptul că suspecții au fost filmați după ce au incendiat mașina.

Chiar și așa, au fost siguri că nu vor fi prinși având în vedere că imaginile erau surprinse de la distanță și s-au gândit că nu vor fi recunoscuți.