Conect-R este unul dintre cei mai sinceri cantareti din Romania si nu a ezitat niciodata sa spuna in public ceea ce gandeste. La fel s-a intamplat si in cazul acesta, in plina epidemie de coronavirus. Indignat de faptul că bătrânii nu respectă recomandările autorităţilor de a sta în casă, artistul a scris un mesaj dur pe contul lui de Instagram.

Artistul s-a fotografiat purtand o masca de protectie pe faţă, cu o expresie a feţei care exprima clar nemulţumirea că în spatele lui se aflau mai mulţi bătrâni fără mască care nu respecta recomandarile autoritatilor si a postat imaginea cu urmatoarea descriere: „Din pacate cei ce se presupun a fi mai intelepti prin prisma varstei, dar si mai vulnerabili tot din cauza varstei, n-au inteles nimic.. !”

Reclamă

Bineînţeles că după publicarea mesajului, o serie de reacţii au început să apară pe contul de Instagram al lui Conect-R. În vreme ce unii internauţi îl judecau că nu gândeşte limpede şi că acei bătrâni poate trebuie neapărat să iasă din casă, restul i-au dat dreptate şi au spus că nu este normal cum se comportă bătrânii în vremea pandemiei.

„Și noi tinerii încercăm să ii protejam…”, „In portugalia sunt…de 8 zile in casa….si batranii ies zilnic la cafea🤬 eu cred ca au creierii atrofiati….nu vor sa inteleaga…sa respecte 😱😱”, „Mi-e mila de voi! Trăiesc in Germania, la frontiera cu Luxembourg! Nu vezi țipenie de om afara! Se moare pe capete, ce nu se înțelege? Acum e clar de ce România este gunoiul Europei! Ma doare sufletul când văd atâta prostie!” sunt câteva dintre comenatriile fanilor care au înţeles mesajul lui Conect-r.