Carmen Harra trăiește pe picior mare în America. Româncă este extrem de apreciată pentru serviciile pe care le oferă, fiind căutată de sute de persoane.  Mândră de darul cu care a fost înzestrată, româncă a dezvoltat o întreagă afacere din acest lucru. Pentru sume de bani semnificative această le arată americanilor ce provocori îi așteaptă în viitor.

Reclamă

Carmen Harra, extrem de căutată peste hotare

Carmen Harra este una dintre româncele care au reușit în carieră în America. Româncă este doctor în psihologie și suține ea are o serie de calități neobișnuite. În timp aceasta și-a descoperit capacitatea de a vedea în viitorul oamenilor din jur. În multe contexte prezicerile sale au fost aproape identice cu realitatea. În America, româncă susține ședințe atât personal cât și telefonic cu cei care doresc să li se preica viitorul.

Reclamă

”Te simţi blocat? Ai probleme în relaţie? Carieră îţi e în impas? Descoperă când, unde, cum şi de ce-urile din viitorul tău. În calitate de psiholog spiritual, combin cunoştinţele mele de terapie cognitivă cu abilităţile mele cognitive. Asta pentru a-ţi dezvălui ceea ce ai nevoie: soluţîi reale despre problemele zilnice, mari sau mici. Contactează-mă pentru o sesiune personală de deblocare a blocajelor. Începi să progresezi şi rămâi fericit”, se arată în anunțul postat în mediul online de Carmen.

Carmen a prezis faptul că Hillary Clinton va deveni președinte în SUA. Acest fapt nu s-a adeverit însă se pare că americanii continuă să aibă încredere în calitățile ei.  Anunțurile sale prin care își prezintă serviciile oferite sunt mai mult decât atractive. Carmen câștigă sume impresionante având în vedere că tariful pentru o ședința este între 400 și 600 de dolari.

Carmen Harra castiga extrem de bine in America

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

Preziceri sumbre după izolare

Carmen a făcut publice previziunile sale legate de perioada critică traversată de întreagă lume. Această a declarat că după izolare lumea  ” nu va mai fi niciodată la fe”. Totodată româncă susține că acest impas trebuie tratat că o lecție pentru întreagă lume.