Bianca Drăgușanu a știut mereu cum să îmbine utilul cu plăcutul. De-a lungul timpului, frumoasa vedeta a speculat și a „furat” meserie de la oameni din diverse domenii. Acum, Bianca a ajuns o femeie de afaceri de succes și deține propriul atelier de creație. Vedeta este conștientă că este foarte pretențioasă, așa că cel mai bine își satisface singură gusturile vestimentare.

Perioada în care a stat la brațul lui Cătălin Botezatu a fost una benefică pentru Bianca Dragușanu. Diva a știut din prima ce direcția va urma pentru a avea succes profesional. Cu multă muncă și zile nedormite, astăzi, Bianca a ajuns să dețină unul dintre cele mai importante ateliere de creație de la noi din țară.

Frumoasa blondină se respectă și nu are de gând să facă rabat de la calitate. Astfel, materialele folosite de ea sunt dintre cele mai scumpe și nu este de mirare că practică prețuri piperate. Bianca nu a simțit niciodată nevoia să își justifice prețurile, ci, din contră, a considerat că sunt proporționale cu costurile de producție.

Bianca Drăgușanu se implică trup și suflet în afacere

O rochie semnată de Bianca Drăgușanu este o adevărată bijuterie. Doamnele și domnișoarele care își doresc o astfel de piesă vestimentară în garderobă trebuie să știe un lucru. Hainele create de vedetă nu sunt deloc ieftine și au prețuri cuprinse între 900 și 55oo de lei.

Bianca nu duce deloc lipsă de clienți. Poate cel mai important client al brandului este chiar ea. Diva este mândră de tot ceea ce a realizat până acum și își poartă mereu creațiile cu zâmbetul pe buze. Fosta parteneră a lui Bote știe cum să se promoveze, astfel că profită de fiecare ocazie pentru a-și scoate în față rochiile superbe.

Prezentă în platoul lui Dan Negru la trecerea dintre ani, Bianca Drăgușanu a strălucit la propriu și la figurat. Vedeta și-a negociat la sânge contractul și a vrut să fie plătită cu un sfert din prețul rochiei pe care o purta. Rochia Biancăi a fost produsă chiar în atelierul eu și costă 7.500 de euro.