Reclamă

Moneda virtuală Bitcoin a venit cu o veste bună în ultimele ore celor care au investit în ea. Această s-a apreciat cu o valoare semnificativă, respectiv de 2,7%. Acest fapt înseamnă că valoarea criptomonedei a crescut cu 10,070 dolari pe unitate. Astfel, în prezent prețul per unitate a ajuns la peste 10.000 de dolari pentru prima dată după declinul din luna februarie. Cotațiile acestei monede s-au depreciat la începutul lui martie cu 4000 de dolari, o pierdere care au mizat pe bitcoin.

Dacă în ultimele ore a fost înregistrat acest plafon, urmează un fenomen inevitabil. Săptămâna următoare în industria criptomonedei urmează procesul de ”înjumătățire”. Această procedura presupune că pentru fiecare bloc va scădea cantitatea de monede, iar acest lucru s eintampla la fiecare 4 ani. Specialiștii sunt de părere că un rol important în aprecierea monedei din ultimele ore l-a avut celebrul investitor Paul Tudor Jones. Acestaa descis cum situația actuală îl trimite cu gândul la anii ’70 și la evoluția aurului. El a mărturisit că a cumpărat bitcoin pentru a se proteja de inflație. Celebrul investitor s-a axat pe bitcoin în anul 207 când a reușit să își dubleze sumele alocate. Despre fenomenul de înjumătățire acesta consideră că va aduce o nouă depreciere. Scăderea prevăzută de investitor va fi sub 10.000 de dolari. cu toate acestea el consideră că interesul celor care au potențial s ainvesteasca în criptomonede a fost deja captat.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro