Larisa Udilă este una dintre persoanele publice din România care au ales să devină mame tinere, iar decizia ei a fost criticată de unele persoane.

Vedeta l-a născut pe fiul ei, micuțul Milan anul trecut, când ea avea 23 de ani, vârstă ce pare a fi prea fragedă în opinia unor internauți. 

Astăzi, Larisa Udilă are 24 de ani, dar a bifat deja cele mai importante praguri în viața personală. Vedeta s-a căsătorit și a devenit mama unui minunat băiețel, iar lucrurile îi merg strună și pe plan profesional. Cu toate acestea, bruneta nu este ferită de persoane care îi critică alegerile și consideră că a devenit mamă mult „prea devreme”.

Larisa Udilă nu s-a mai abținut

În cadrul unei noi sesiuni de Întrebări și Răspunsuri pe InstaStory, Larisa a primit o întrebare de la un urmăritor care își dorea să afle dacă nu i se pare că a adus pe lume un copil mai devreme decât ar fi trebuit. Tânăra mămică nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns tranșant internautului curios.

Chiar dacă răutățile la adresa ei mai apar din când în când, concurenta de la „Splash! Vedete la apă” nu se lasă afectată prea tare și nu se abate de la planurile ei. Săptămâna trecută, vedeta și-a botezat fiul, iar nași de botez au fost chiar celebra Nicole Cherry și soțul ei, care sunt părinți de scurt timp, la rândul lor.

„Cine spunea că un copil îți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viață oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut … totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la ține.

Scriu degeaba acest text pentru că oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru ține oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea.

Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rana. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sanatatos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajută să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc!’‘, a scris Larisa Udilă pe rețelele de socializare.