Carmen de la Sălciua și iubitul, pregătiți de Sărbători! De curând, Carmen de la Sălciua a rupt tăcerea în ceea ce privește relația sa amoroasă cu Corcheș Marian.

Fiind sătulă de toate speculațiile din presă, cântăreața a dezvăluit identitatea actualului său iubit. Se pare că acesta este bărbatul care o reușit să-i readucă zâmbetul pe buze și a făcut-o să iubească din nou.

Până acum puțin timp, Carmen de la Sălciua și-a concetrat toată atenția pe cariera sa muzicală, pentru că muzica este ceea ce îi alină sufletul, în muzică se regăsește complet.

Planuri mărețe pentru Carmen de la Sălciua și iubitul său! Cum s-au pregătit cei doi pentru Sărbători.
Instagram

Carmen de la Sălciua a dat dovadă, de-a lungul timpului, că este o femeie calculată și matură, care știe când să ia cele mai corecte decizii în viața sa. Nu se grăbește absolut deloc când vine vorba de un pas extrem de important pe care trebuie să-l facă în viața sa.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și, cu siguranță, există o relație frumoasă între noi doi. Da, mă face să zâmbesc și…nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. […] Am petrecut și un mini concediu în Viena”, a declarat cântăreața la un post de televiziune.

Carmen de la Sălciua și iubitul, pregătiți de Sărbători. Lucrurile dintre cei doi s-au schimbat?

Cei doi, pare, că s-au mutat împreună de curând. Pe contul său de Instagram, Marian Corcheș a postat un story în care se observa masa aranjată special pentru Crăciun. De pe fundal nu lipsea celebra melodie specifică sărbătorilor de iarnă: „It’s beginning to look a lot like Christmas”. Totodată, iubitul cântăreței, a atașat pozei story-ului respectiv mesajul „FERICIRE”, cu eticheta frumoasei artiste.

Se pare că cei doi îndrăgostiți au intrat în spiritul Crăciunului, au decorat masa și petrec timpul împreună, bucurându-se fiecare de prezența celuilalt.