Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de mai bine de un an.

Cei doi s-au cunoscut și îndrăgostit după ce amândoi au participat la emisiunea „Ferma” de la ProTV. Fanii îi adoră și așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă marele pas. 

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a finalizat, după multe luni de așteptare, la începutul lunii octombrie, moment pe care, se pare că Viviana l-a așteptat cu foarte multă nerăbdare.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea. Bruneta abia așteaptă să fie mireasă

În ceea mai recentă ediție a emisiunii unde este concurentă, „Bravo, ai stil! Celebrieties”, Viviana a făcut o declarație surprizătoare legată de relația cu Geoge Burcea. La final, ea a declarat că totul este în spirit de glumă.

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept…să divorțeze!”, a declarat Viviana Sposub în ediția trecută a „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

 Viviana Sposub, declarație neașteptată despre George Burcea: „De un 1 an și 3 luni, eu aștept să divorțeze”
Captură TV

Ce spune George Burcea despre iubita lui, Viviana Sposub

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit liniștea în brațele tinerei Viviana Spostub. Cei doi se iubesc foarte mult, deși în vară au fost aproape de despărțire.

„Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.

Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult”,  a declarat în urmă cu ceva timp George Burcea, pentru Click.ro.