Ce spune Theo Rose despre fostul ei coleg de liceu, Fulgy.

Theo Rose a fost colegă de liceu cu Fulgy, fiul Clejanilor. Artista mărturisește că schimbarea acestuia de comportament este una drastică și consideră că de vină ar fi doar anturajele în care a intrat. 

Fulgy a fost un tânăr plin de speranțe, talentat și olimpic. La școală învăța bine, iar Theo Rose a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Fulgy a avut parte de mai multe scandaluri care au ținut primele pagini ale tabloidelor, iar multe au fost chiar provocate de el.

Theo Rose a fost invitată la podcast-ul moderat de Gojira unde a vorbit despre adolescența lui Fulgy. Acesta, ca elev muncea și studia pentru a ajunge cel mai bună și spune că mereu a avut ce vorbi cu el. Artista nu înțelege schimbarea pe care a avut-o fostul ei coleg și cum se s-a schimbat radical.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase.

Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc. Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial.”, a spus Theo Rose în cadrul podcast-ului.

Social Media

Fulgy a fost dependent de droguri, dar a reușit să scape

Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost acuzat că a consuma substanțe interzise. Acesta a dezvăluit în mediul online că era să facă gesturi necurate și anume să le ia viața părinților săi din cauza consumului excesiv.

„Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat. În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit.”, a spus Fulgy anul trecut.

Fiul Clejanilor a renunțat la substanțele interzise și a început să ducă o viață normală. Acesta a început să aibă un stil de viață sănătos și să meargă la sală. În prezent, nu îi mai condamnă pe consumatori, așa cum a făcut-o în trecut cu mai multe vedete din showbizul românesc.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.