Chef Joseph Hadad a făcut tot posibilul pentru a-și ajuta soția bolnavă.

Juratul de la „Masterchef” chef Joseph Hadad a trecut printr-o dramă în urmă cu mai mulți ani. Acesta și-a pierdut soția care s-a luptat cu o boală necruțătoare. Chef-ul a rămas singur cu trei copii și a trebuit să ducă tot greul familiei. De curând, a povestit că a apelat la Mihaela Borcea pentru a-și putea salva soția. 

Joseph Hadad a ajuns unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, în ciuda greutăților prin care a trecut. În anul 2008, chef Hadad primea o veste tragică, soția sa va pierde lupta împotriva cancerului la doar 41 de ani. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar la puțin timp după ce a fost depistat, a decedat. Juratul de la Masterchef a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva soția, însă fără succes.

Bucătarul a rămas văduv și a trebuit să aibă grijă singur de cei trei copii. Aceștia aveau 16, 10 și 3 ani și nu puteau înțelege lipsa mamei lor și de ce nu va mai fi alături de ei. În prezent, chef-ul este foarte mândru de copiii săi cu care se înțelege de minune.

Joseph Hadad a apelat la Mihaela Borcea pentru ajutor

Recent, Joseph Hadad a mărturisit că a apelat la Mihaela Borcea, pentru relațiile pe care le avea aceasta în domeniul medical. Juratul de la „Masterchef” a vândut mașina și casa pentru operațiile și tratamentele soției sale, dar medicii nu au putut face nimic pentru ea.

„Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize. Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem.”, a spus chef Joseph Hadad în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Social Media

Joseph Hadad i-a fost alături soției sale până în ultima clipă și nu a lăsat-o niciun minut singură. Cei doi au mers la un medic israelian care le-a recomandat un medicament din SUA ce costa 4.000 de euro și trebuia administrat lunar. Deși, la un moment dat, starea de sănătate se îmbunătățise, totul s-a înrăutățit dintr-o dată.

„Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușitA făcut o operație pe cap. A luat un doctor privat pentru operația la cap. A vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul.”, a mai adăugat acesta.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.