Recent, vedeta a mărturisit că este extrem de îngrijorată atunci când fiica sa merge la grădiniță.

Adelina Pestrițu este extrem de preocupată de siguranța fiicei sale. De curând, influencerița a mărturisit că face eforturi să nu ajungă o mamă panicată. De ceva timp, vedeta a ales să nu mai posteze fotografii cu micuța Zeny. 

Adelina Pestrițu: „Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției

Influencerița a mărturisit că a fost panicată atunci când fetița a început să meargă la grădiniță. Vedeta a mai spus că face tot posibilul să se autocontroleze și să nu devină o mamă panicată din orice.

Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei”, a spus Adelina Pestrițu în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro. 

 

Adelina Pestrițu, la momentul adevărului. Influencerița a recunoscut: ce fel de mamă este, de fapt
Social media

Adelina Pestrițu: O duc în fiecare dimineață cu emoții și dor

Influencerița a mai spus că îi este greu să se dezlipească de micuța Zeny dimineața. Adelina Pestrițu a mai spus că fetița ei a învățat cum să fie independentă.

„La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta.

Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei. Zilnic povestim despre experiențele ei la grădiniță și este încântată că avem cele „15 minute de „story of the day”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.