Betty Stoian dezminte informațiile publicate de ProTV

Update: Întreaga populație a rămas șocată în urmă cu câteva minute, după ce, în mediul online a apărut o știre potrivit căreia, Florin Salam ar fi decedat la vârsta de 42 de ani. Imediat a apărut și reacția protagonistului, dar și cea a fiicei sale. Potrivit anumitor surse din anturajul celebrului manelist, se pare că Florin Salam și-ar fi înscenat spitalizarea. Motivul? N-ar fi putut participa la anumite nunți extrem de importante la care era invitat pentru a cânta. 

Reacția familiei cântărețului

Fiica cea mare a manelistului a reacționat la știrea publicată și a fost extrem de nervoasă. Tânăra a dezmințit informația publicată și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Ea a ținut să menționeze că este doar un articol fals. Astfel că, nu este adevărat sub nicio formă faptul că tatăl ei ar fi decedat.

La scurt timp după ce tânăra a invalidat știrea, însuși Florin Salam a scris un mesaj pe contul său de socializare. Celebrul artist a mărturisit că odată cu lovitura pe care a primit-o în seara aceasta din partea presei, a ajuns la concluzia că media a scăzut foarte mult credibilitatea în România.

Florin Salam - Știrea care a cutremurat România! Betty Stoian neagă, familia artistului se revoltă
Social media

Manelistul a transmis un mesaj și fanilor pe această cale, spunând că se va întoarce în curând pe scenă, la concerte și petreceri. În același timp, a urat multă sănătate tuturor și a desființat publicația care a indus în eroare întreaga țară prin informația eronată.

La câteva minute după ce dezmințit știrea printr-un mesaj, pe contul său de Facebook, artistul a șters postarea pe care a publicat-o, în mod inexplicabil.

Știre inițială

SURSA: STIRILE PROTV

Interpretul de manele Florin Salam a murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani.

Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. Trei dintre aceștia, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ștefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii și din prima căsătorie, pe Betty și Daniel Stoian. Florin Salam era și bunic.

Distribuie

Pasionat de SEO si content writing, Ionut scrie pentru substantial.ro inca din 2018.