Tânăra a trăit lângă groapa de gunoi și nu avea cu ce să își ducă traiul de pe o zi pe alta.

În urmă cu câțiva ani, Adina Asăvoaie locuia în condiții de nedescris lângă Groapa Glina. În prezent, aceasta are o carieră de succes ca model și a reușit să se facă extrem de repede remarcată. 

Adina Asăvoaie: „Îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri

În anul 2010, cazul Adinei Asăvoaie a ajuns în atenția publicului. Pe atunci, aceasta avea 10 ani și trăia în condiții de neimaginat lângă Gropa Glina. Chiar dacă sărăcia era prezenta, oamenii au observat trăsăturile fizice ale fetei. În prezent, Adina are 16 ani și a cucerit lumea modei.

În urmă cu ceva timp, tânăra povestea că a avut șansa vieții după ce povestea sa a fost mediatizată. Astfel că, Adina Asăvoaie a ajuns să cunoască oameni importanți din industria fashion și a reușit să se facă remarcată. Ba mai mult, tânăra abia așteaptă să participe la cât mai multe concursuri de frumusețe.

Reporter: Cum ți s-a schimbat viața?”

Adina: În bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă.”

Reporter: „Te așteptai să ți se schimbe într-un asemenea mod viața?”

Adina: Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, a mărturisit Adina Asăvoaiei într-un interviu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Ce s-a ales de „păpușa de la Glina”. Unde locuiește acum Adina Asăvoaie și ce se întâmplă în viața ei, la 16 ani
Social media

În cadrul aceluiași interviu, tânăra a mărturisit că nu mai locuiește lângă groapa de gunoi, ci acum s-a mutat într-un apartament unde stă cu chirie.

„Da, m-a ajutat și Cătălina (n.r. managerul ei), dar să zicem că din propriii mei bănuți. Ea este ca mama. Este prietena mea, este managera mea. Ea m-a ajutat cu sfaturi, a fost mereu lângă mine. Ea înseamnă cam totul pentru mine, a mai spus Adina Asăvoaie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.