„Mama operațiilor estetice”, apariție surprinzătoare pe internet.

Pozele cu influencerul de pe Instagram, Tara Jayne McConachy au făcut înconjorul internetului în această săptămână. Aceasta a devenit virală în momentul în care au apărut fotografii din momentul când a ieșit la prânz cu mama ei în Melbourne.

Este o apariție surprinzătoare, întrucât Tara nu este fotografiată aproape niciodată în afara pozelor postate pe rețelele de socializare sau a aparițiilor sale în cadrul emisiunilor televizate. În vârstă de 33 de ani, Tara a crescut în orașul Perth din Australia de Vest. S-a mutat la 20 de ani la Melbourne pentru a lucra ca asistentă.

Tara Jayne McConachy a cheltuit o mică avere pentru intervențiile estetice

Sursa: Social media

Tara Jayne McConachy a cheltuit peste 110.000 de lire pentru nenumăratele proceduri pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Tânăra de 33 de ani a ajuns la bisturiu de mai multe ori. Are la activ inclusiv cinci măriri de sâni, implanturi la nivelul feselor și șase operații la nivelul nasului. Tara McConachy este subnutrită, având o greutate de doar 45 de kilograme. Acesteia i se interzice cu desăvârșire să mai fie operată în Australia din cauza aspectului ei extrem.

Ea a dezvăluit motivul pentru care a suferit toate aceste intervenții pentru a arăta ca o păpușă. Tara a susținut că „păpușile sunt perfecte”, iar ea vrea să ajungă la perfecțiune. Cu toate acestea, a adăugat că nu își dorește să arate ca o păpușă Barbie datorită faptului că este brunetă. În schimb, vrea să-și creeze propriul brand personal.

În timpul unui interviu pe care l-a acordat unei televiziuni din Australia, Tara a spus că a vizitat un medic la fiecare două luni pentru a-și menține aspectul și, de asemenea, a cheltuit mii de dolari pe an pe tratamente nechirurgicale.

De curând, Tara McConachy și-a făcut cont și pe platforma cu conținut pentru adulți, Onlyfans. Ea cere 25 de dolari pentru un abonament lunar și în trecut a spus că a câștigat 10.000 de dolari în primele zile.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.