Plușica nu mai arată deloc ca înainte. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a transformat complet și e de nerecunoscut!

Plușica, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, este de nerecunoscut. Raluca Marina a uimit pe toată lumea cu noua ei înfățișare. Tânăra nu mai arată deloc ca înainte.

Dacă pe vremea când era concurentă în casa Puterea Dragostei, Plușica era ironizată pentru dimensiunile ei, azi tânăra are un trup de fotomodel!

Raluca Marina a fost una dintre cele mai simpatizate concurente atât de către telespectatori, cât și de către colegii de filmări. Însă, acest lucru nu a scutit-o de ironii, de-a lungul șederii sale în concurs, pentru că blondina a fost criticată nu o dată pentru aspectul ei fizic.

Plușica de la „Puterea Dragostei” a slăbit 13 kg în 4 luni

După ce a părăsit show-ul fenomen de la Kanal D, Marina a decis că are nevoie de o schimbare majoră în viața ei. Plușica, așa cum o dezmierdau concurenții din casa dragostei, s-a pus pe slăbit. Ea a optat și pentru o schimbare radicală de look, astfel și-a schimbat culoarea părului și a făcut tot ce i-a stat în putină pentru a ajunge la o formă de invidiat.

Sursa: Instagram

Frumoasa Marina a reușit tot ce și-a propus într-un timp foarte scurt, iar schimbarea care a survenit după eforturile depuse a uimit pe toată lumea. Aceasta este astăzi de nerecunoscut, cu un trup de invidiat.

Cum a reușit Raluca Marina să slăbească

Pentru că toată lumea a fost uimită de marea schimbare prin care a trecut, Plușica a lămurit misterul și a dezvăluit cum a reușit să slăbească 13 kilograme.

„Mâncați de câte ori va e foame, doar aveți grijă la cantitate și la ce mâncați. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine că am continuat să mănânc mâncare nesănătoasă. Nu am renunțat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mâncăm seară. Atunci când m-am apucat de slăbit nu mai mâncăm seară, iar eu pâine oricum nu mănânc.

 Am primit întrebări cu ce pastile am luat, dar eu nu vreau să vi le recomand pentru că nu știu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport! Nu am făcut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigură că m-ar fi ajutat și mai mult! Am slăbit în jur de 13 kilograme în patru luni. Aveam undeva la 64, acum am 50″, a spus Plușica.

Plușica a făcut videochat

Fosta concurentă Puterea Dragostei a făcut videochat și a recunoscut asta. Mai mult, tânăra a ajuns acum să facă reclamă studioului unde a lucrat. Raluca Marina este protagonista mai multor materiale video în care aceasta povestește ce a determinat-o să practice acest job, cum a fost prima dată când s-a dezbrăcat în fața camerei.

Plușica pare că nu regretă deloc perioada în care a făcut videochat, pentru a-și câștiga existența.

„Prima mea săptămână nu a fost deloc grea. Pot spune doar că prima mea zi a fost puțin… dificilă doar pentru că era un domeniu nou și nu mai făcusem asta niciodată. Dar eu am o părere destul de bună despre mine și pur și simplu mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd.

Făceam gesturi, dansam sau îmi aranjam părul exact așa cum îmi plăcea mie să mă văd. M-am simțit în largul meu. Am înțeles că în fața camerei trebuie să fii în largul tău și să le arăți oamenilor partea ta frumoasă”, a povestit Plușica într-o filmare pe contul de Youtube al studioului la care lucrează.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.