Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, una dintre cele mai populare personalități din lume la ora actuală, nu a fost întotdeauna politician.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost actor înainte să intre în politică. Cel mai popular lider politic din lume a participat în trecut la mai multe emisiuni TV, una dintre ele chiar câștigând-o în calitate de dansator.

Imaginile cu liderul de la Kiev în timp ce dansează îmbrăcat provocator au ajuns în atenția presei de curând. Așa cum era de așteptat, s-au viralizat la scurt timp după ce au fost postate.

Cum arata Volodimir Zelenski în timp ce dansa pe tocuri pe muzica lui Beyonce

În videoclip, Volodimir Zelenski a făcut o parodie realizată pe ritmurile unei piese celebre care aparține artistei Beyonce. Mai mult decât atât, președintele Ucrainei poartă și un top foarte scurt care îi lasă la vedere abdomentul bine lucrat.

Zelenski și colegii lui actori Yevgeniy Koshevoy, Stepan Kazanin și Alexander Pikalov dansează cu pasiune, folosind mișcări lascive și chiar la acrobații. Parodia est realizată în anul 2014 pe ritmurile celebrei piese „Single Ladies” al celebrei artiste americane.

Cine este, de fapt, Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski s-a născut într-o familie de evrei ucraineni pe 25 ianuarie 1978. În copilărie, a trăit pentru patru ani în Mongolia, în Erdenet, când tatăl său, profesor de cibernetică, a lucrat acolo. A absolvit Dreptul, dar nu a profesat niciodată.

Pasiunea pentru actorie și scenă i s-a manifestat încă de când era mic. În școală obișnuia să joace în diverse spectacole de dans.

La mijlocul anilor 1990, s-a alăturat unui grup de cabaret local care a participat la mai multe competiții. Apoi a fost invitat în echipa de KVN „Zaporijjea-Krivoi Rog-Transit”.

Imagini nemaivăzute cu Volodimir Zelenski. Cum arăta atunci când dansa pe tocuri, pe melodiile lui Beyonce
Captură Youtube

În 1997 a cofondat echipa „95-îi kvartal” (sau „Kvartal 95”, din rusă „Cartierul 95”). A preluat rolul de căpitan al echipei, el a fost și autorul majorității schițelor prezentate. În anii 1998-2003, echipa a participat în liga superioară a KVN și, de asemenea, a apărut regulat în țările post-sovietice.

Cu doar trei ani înainte să fie votat președintele Ucrainei în 2019, a devenit actorul principal al serialului de televiziune satiric Slujitorul poporului, unde a jucat, în mod paradoxat, rolul unui profesor de istorie care și-a asumat funcția de președinte al Ucrainei, se arată pe pagina lui de wikipedia.

 

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.