Deși s-au cunoscut în anul 1995, Mihai Bobonete și soția sa s-au căsătorit civil în 2009. Juratul „Românii au talent” a dezvăluit de ce a durat atât de mult timp până ce au făcut acest pas.

Mihai Bobonete este cunoscut publicului prin prisma aparițiilor sale în cadrul mai multor producții televizate la PRO TV. În prezent actorul este și jurat al emisiunii fenomen, „Românii au talent” la același post de televiziune. Când vine vorba despre viața sa personală, juratul este destul de rezervat cu privire la acest subiect.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând unei publicații, Bobonete a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre viața sa sentimentală. De pildă, el și soția sa, Cătălina, s-au cunoscut în anul 1995. Cu toate acestea, cei doi nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului. Motivul este unul simplu: pur și simplu nu credeau în „instituția căsătoriei”.

„Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie…”

Sursa: colaj Substanțial

Totuși, ceea ce i-a determinat pe Mihai Bobonete și Cătălina să ajungă în fața ofițerului de stare civilă a fost faptul că, consoarta sa a rămas însărcinată. Dorința ca urmașii lor să poarte același nume i-au făcut pe cei doi să se decidă să facă cununia civilă în anul 2009, la 14 ani distanță de la începutul relației.Opt ani mai târziu, în 2017,  și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, lucru făcut din dorința soției sale de a îmbrăca rochia de mireasă. La fericitul eveniment a luat parte și Maria, fiica cuplului.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii. A rămas Cătălina însărcinată. Am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii.” a declarat Mihai Bobonete într-un interviu acordat pentru VIVA!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.