Reacția tatălui lui Florin Ristei i-a amuzat pe cei doi îndrăgostiți.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Faptul că se înțeleg de minune l-a determinat pe acesta să îi facă tatălui său cunoștință cu cea care i-a devenit logodnică. Artistul a povestit cum a decurs vizita la tatăl său. 

Reacția tatălui lui Florin Ristei când a cunoscut-o pe Naomi Hedman

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Artistul a văzut-o prima dată pe Naomi Hedman atunci când tânăra a participat la emisiunea „X Factor”, unde Florin Ristei era jurat. Povestea lor de dragoste a început după ce emisiunea a ajuns la final, iar de atunci se înțeleg de minune.

Artistul a mărturisit cum a decurs vizita la tatăl său. Tatăl lui Florin Ristei nu vorbește engleză, de aceea i-a fost destul de greu să aibă o conversație cu logodnica artistului. Din dorința de a vorbi totuși, acesta a început să vorbească mai tare. Întâmplarea i-a amuzat pe cei doi îndrăgostiți.

„Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminică la masă cu ea (n.red. – la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. – la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?”, a dezvăluit Florin Ristei, notează viva.ro. 

Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei, atunci când i-a cunoscut logodnica. Ce a zis atunci când a văzut-o pe Naomi Hedman
Social media

În cadrul aceluiași interviu, Naomi Hedman a mărturisit că niciunul nu a forțat o posibilă relație și că totul a venit de la sine.

„Ca să răspund eu în locul lui Florin, nu trebuie nimeni considerat un munte care trebuie cucerit sau vreun task care trebuie dus la bun sfârșit. Dacă trebuie să te chinui să-i fii cuiva pe plac, atunci probabil nu e persoana potrivită. Să fii autentic ar trebui să fie mai mult decât suficient, iar eu și Florin am fost naturali, a curs de la sine, în armonie. Fii cu cineva care face iubirea ușoară, chiar și în timpul unei pandemii! (zâmbește)”, a mai spus tânăra pentru sursa citată anterior.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.