Ce sumă încasează lunar unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din showbiz-ul românesc.

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din showbiz-ul românesc. Alături de colegul său Răzvan Simion fac una dintre cele mai iubite echipe. Cei doi prezintă matinalul ” ‘Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Are o viață și o familie minunată, iar pentru emisiunea pe care o moderează primește o sumă frumoasă de bani. 

Despre Dani Oțil fanii au fost curioși să afle ce sumă încasează prezentatorul. Potrivit informațiilor apărute în presă, vedeta primește lunar o sumă destul de substanțială, care îi permite să aibă o viață fără lipsuri.

Ce salariu încasează Dani Oțil, pentru matinalul de la Antena 1

social media

De ani de zile telespectatorii s-au obișnuit să îl vadă pe Dani Oțil în fiecare dimineață, pe postul de televiziune Antena 1. Pentru emisiunea pe care o moderează alături de colegul său, Dani Oțil primește lunar suma de 10.000 de euro. Atât îi oferă patronii trustului de televiziune, potrivit informațiilor care circulă în presa din România.

Dani Oțil, despre cariera sa acum, după 40 de ani

După zeci de ani de televiziune alături de Răzvan Simion, Dani Oțil a declarat că e o situație puțin penibilă. Acum, ca doi bărbați de 40 de ani să prezinte emisiunea în fiecare dimineață, i se pare deja ciudat.

„Da şi în continuare spun că e uşor penibil să fim doi bărbaţi de 40 de ani aici în fiecare dimineaţă… Am zis că e un gamble după 40 de ani să crezi că eşti la fel de fresh, că te ţine ficatul. Eu credeam, când aveam 20 de ani, că oamenii de 40 de ani, cât am eu anul ăsta, sunt nişte bătrânei cu copii care au terminat liceul. Aşa mi-am calculat eu, aşa ştiam eu de la mama. Şi uite-ne ce facem în platou. Ne batem cu frişcă, ne jucăm mima, bâza…”, povestea el în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!