Artista întoarce privirile și când este la valon

Loredana Groza nu a renunțat niciodată la această marcă.

Diva conduce un bolid în valoare de 50.000 de euro. Loredana și-a luat un BMW X5, iar imediat după această achiziție, i-a oferit și tatălui său același model. Fanii solistei știu cât de mult își iubește aceasta părinții, așa că nu putea rata ocazia de a-i răsfăța.

Mereu alege BMW

Ce mașină de lux conduce Loredana Groza. Artista și-a permis să-și cumpere o adevărată bijuterie pe 4 roți
Instagram

Loredana Groza nu vrea să renunțe la această marcă, având în vedere că în trecut a mai condus inclusiv modele precum : Clasa E, Clasa C și GLE. Iar acum s-a oprit asupra unui X5 de invidiat, care valorează cât un apartament în București. Dar Loredana are grijă să le cumpere părinților lucruri la fel de bune ca și ale sale.

“Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, declara artista acum câţiva ani.

Dar îndrăgita cântăreață își permite să nu se uite la bani atunci când își dorește o mașină, sau când vrea să facă un cadou. Însă, ceea ce puțini oameni știu, este faptul că Loredana nu a dus-o bine din totdeauna. Diva a mărturisit de multe ori că a avut o tinerețe destul de dificilă, dar nu s-a ferit niciodată să muncească. Deși pare greu de crezut, artista își planifica chiar și mesele.

„Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă.

Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal.”, declara Loredana Groza în cartea publicată de editura “Curtea Veche”.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.