Reclamă
Reclamă

Actorul din seralul Riverdale a povestit cum s-au întâmplat lucrurile într-o postare pe Instagram. El a afirmat că împreună cu alți oameni protesta în mod pașnic când poliția început să îi înconjoare.

Actorul Cole Sprouse din Riverdale, arestat

Actorul de 27 de ani împreună cu alți protestatari erau strânși pe Broadway în centrul Santa Monica. Ei aveau pancarte cu mesajul ,,Nu pot să respir”.

Totuși, în momentul în care polițiștii au început să închidă străzile pentru a îndepărta mulțimea de oameni. Atunci lucrurile au degenerat. Polițiștii au început să încătușeze o parte dintre manifestanți, printre care și Sprouse. Grupul din care făcea acesta parte a încercat să se conformeze ordinelor poliției.

Actorul a povestit că a fost printre primii care au fost încătușați. El a spus că întreaga scenă a fost tensionată, plină de confuzie și foarte emoționantă. Polițiștii au continuat să îi încătușeze pe protestatari. Unii dintre ei plângeau și implorau să fie lăsați să plece.

Reclamă

„Am fost reținut când stăteam în semn de solidaritate, la fel ca mulți alții în Santa Monica. Ni s-a spus să plecăm și am fost informați că, dacă nu ne vom retrage, vom fi arestați. Când am încercat să plecăm am fost înconjurați de polițiști care au început să ne lege. Pacea, revoltele, jafurile sunt o formă de protest absolut legitimă.”

Actorul le-a cerut fanilor să fie solidari atunci când lucrurile scapă de sub control. Acesta a subliniat faptul că în calitate de om alb și persoană publică arestarea lui nu a însemnat absolut nimic, comparativ cu ce li se întâmplă altor persoane.

https://www.instagram.com/p/CA5851tJlun/?utm_source=ig_web_copy_link

Actorul le-a cerut fanilor să fie solidari

 

,,Trebuie să se înțeleagă că, în calitate de om alb și de personalitate publică, consecințele arestului asupra mea meu nu înseamnă nimic în comparație cu a altor alte persoane din cadrul mișcării. Acesta nu este un discurs despre mine și sper că mass-media nu va reuși acest lucru”, a afirmat el.

„Este timpul să fim solidari unii cu alții, pe măsură ce situația se agravează, oferind sprijin, demonstrând și făcând ceea ce trebuie. Tocmai acesta este momentul să ne gândim la ceea ce înseamnă să fim aliați. Sper ca și alții din poziția mea să facă acest lucru” a mai scris Colin Sprouse.

Actorul a afirmat că nu va mai aduce în discuție momentul arestării sale, pentru a nu distrage atenția de la adevăratul scop al mișcării, combaterea rasismului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro