A doua lună a anului a început și, din păcate pentru abonații Netflix, în următoarele săptămâni unele producții îndrăgite vor spune adio platformei.

Așa că, până nu e prea târziu, nu ratați aceste 3 filme foarte celebre care vor dispărea din catalog în februarie 2023.

În februarie 2023, un film de război apreciat va dispărea de pe Netflix. Pe lista filmelor ce vor dispărea se numără și un thriller de succes cu un protagonist cu mai multe personalități și unul dintre cele mai faimoase filme cu gangsteri din istorie. Aflați despre ce titluri este vorba.

Filme celebre de pe Netflix care dispar din catalog în februarie 2023

Sursa: Social media

1917

Acest celebru film de război este câștigător a trei premii Oscar pentru cea mai bună cinematografie, sunet și efecte vizuale. Din păcate, va dispărea de pe Netflix pe 10 februarie. Povestea este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Doi tineri soldați britanici sunt însărcinați cu o călătorie periculoasă, în aproximativ 24 de ore, pentru a transmite un mesaj important.

Silit

Un alt film celebru care nu va mai fi disponibil în catalogul Netflix pe parcursul lunii februarie este această narațiune plină de suspans. Prezintă evenimentele provocate de un om cu 23 de personalități diferite. Însă una dintre ele este cea mai periculoasă. Când va ieși la iveală va provoca panică, haos și moarte.

Scarface

La jumătatea lunii februarie va dispărea de pe Netflix unul dintre cele mai celebre filme din istorie, cu personajul fictiv „Tony Montana”. Este un imigrant cubanez rece și însetat de sânge care se stabilește în Miami. De ce? Pentru a deveni un infam, un p uternic traficant de droguri, hotărât să obțină tot ceea ce își dorește.

Având în vedere că este final de săptămână nu ar strica să urmărești aceste producți. Cu siguranță nu v-ar pica tocmai bine să vă doriți într-o bună zi să le vizualizați și să nu mai puteți.