Marea veste din acest weekend pentru abonații Netflix este plecarea lui Henry Cavill din The Witcher, un serial pe care l-a susținut cândva, notează forbes.com.

De ce pleacă Henry Cavill din „The Witcher”

Cavill, un fan al cărților și jocurilor video care au inspirat serialul Netflix, părea născut pentru a juca rolul lui Geralt de Rivia – ceea ce este interesant, având în vedere că pare născut și pentru a juca rolul lui Clark Kent / Superman.

La acest rol se întoarce acum după sezonul 3 din „The Witcher” și predă frâiele și peruca albă lui Liam Hemsworth în ceea ce poate fi descris ca fiind cea mai bizară și mai zdrobitoare reformare din istoria modernă.

Cu siguranță „The Witcher” de la Netflix va supraviețui acestui lucru, iar asta nu este o critică la adresa lui Hemsworth. Este doar o schimbare prea radicală. Va fi extrem de zguduitoare.

Dacă Netflix ar fi pus la conducerea serialului oameni la fel de pasionați și cunoscători ai materialului sursă ca Henry Cavill, poate că acesta nu ar fi părăsit rolul. De fapt, dacă scenariștii și producătorii filmului „The Witcher” ar fi fost superfani ca și Cavill și ar fi respectat cât mai mult posibil materialul sursă cu o adaptare pe ecran, Cavill ar fi rămas. Acesta a fost un proiect pasional și unul pentru care a câștigat multe puncte din partea fanilor.

„The Witcher”

Reamintim că, actorul a confirmat că se va retrage din rol pe Instagram-ul său vineri, scriind: „Călătoria mea în rolul lui Geralt of Rivia a fost plină atât de monștri, cât și de aventuri și, din păcate, îmi voi depune medalionul și săbiile pentru sezonul 4.”

El a continuat să împărtășească faptul că actorul Liam Hemsworth „va prelua mantia” eroicului personaj cu părul blond.

„La fel ca în cazul celor mai mari personaje literare, predau ștafeta cu respect pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și aștept cu entuziasm să văd cum Liam îl va interpreta pe cel mai fascinant și nuanțat dintre bărbați”, a scris Cavill.

Pe paginas a de Instagram, Hemsworth, starul din „The Hunger Games”, a scris sâmbătă că, în calitate de fan al serialului, că a fost „încântat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt de Rivia”.

„The Witcher” a avut premiera pe Netflix în 2019 și se bazează pe seria de cărți fantasy scrisă de Andrzej Sapkowski și creată pentru televiziune de Lauren Schmidt. A primit recenzii favorabile și a dat deja naștere unui al doilea sezon care a fost lansat anul trecut. Sezonul 3 urmează să fie lansat în vara anului viitor.