Reclamă
Reclamă

Sezonul 5 din Lucifer este așteptat cu nerăbdare de fani. Totuși, Netflix, nu a oferit o dată concretă, chiar dacă știrile despre lansarea noului  au început să apară.

Deși acum noul sezon va prezenta o schimbare majoră a formatului – iată ce trebuie să știți.

Fanii seriei Lucifer așteaptă de peste un an de zile apariția noului sezon. Prima parte a sezonului final este de așteptat să revină foarte curând la Netflix, dar încă nu a fost anunțată o dată exactă de lansare.

Cu toate acestea, producătorii showlui au confirmat altceva despre noua serie. Postând pe Twitter pe 13 mai, scenarista Ildy Modrovich a dezvăluit că noile episoade vor fi mai lungi. Când a fost rugată de un fan să dezvăluie ceva despre sezonul cinci, ea a răspuns:

Reclamă

„Hm …, în cea mai mare parte, am jurat să țin secretul.”

„În mare parte …VĂ POT spune că TOATE episoadele sunt SUPERDIMENSIONATE. Între 50 și 60 de minute fiecare.”

În sezonul 4 majoritatea episoadelor au avut în jur de 50 de minute, în timp ce sezoanele unu până la trei au fost, de asemenea, mult mai scurte, în jur de 40 până la 45 de minute.

Acest lucru înseamnă că fanii spectacolului îl vor vedea mult mai mult Lucifer. Acesta nu este singurul lucru pe care  Modrovich l-a dezvăluit despre noul sezon. Pe 21 mai, ea a dezvăluit fanilor cum data lansării va fi anunțată foarte curând.

Ea a replicat: „Sper că nu am probleme în a spune … data premierei vine CURÂND!!! „

Fanii sunt cu siguranță încântați de faptul că noul sezon va fi împărțit în două părți, fiecare parte având opt episoade. Se preconizează că prima parte va fi lansată în curând, însă așteptare va fi mai lungă pentru a doua parte.

Detalii despre sezonul 5

În timp ce spectatorii așteaptă, au apărut câteva detalii despre ce trebuie să se aștepte de la sezonul cinci.

Acțiunea se va desfășura la șase luni după ce Lucifer Morningstar (interpretat de Tom Ellis) s-a întors în Iad. El a făcut acest lucru imediat după ce Chloe Decker (Lauren German) a recunoscut în sfârșit că este îndrăgostită de el.

Lauren Germana i-a tachinat pe fani în legătură cu personajul ei Chloe Decker.Ea a spus pentru Entertainment Tonight:

„Sezonul cinci se ridică … Chloe are inima frântă, dar încearcă să fie aproape cool, mai mult sau mai puțin cu Maze (Lesley Ann-Brandt).

„Ies, beau mult, dansează. Dar, de asemenea, Maze o ajută ca vânător de recompense la LAPD. Chloe habar n-are unde se află Lucifer. Are inima frântă, dar habar nu are cum să o arate.”

Totodată,  în așteptarea sezonului 5, fanii au început să lanseze o serie de teorii despre  cine va fi trimis să se întâlnească cu Lucifer în Iad.

Un telespectator are o teorie deosebit de morbidă despre Trixie și  chiar a împărtășit-o pe Reddit. Acesta  a sugera că fiica lui Chloe ar putea fi cea care  o să-l convingă pe Lucifer să revină pe Pământ.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro