Reclamă
Reclamă

Comedia pentru adolescenți Niciodată nu am (Never Have I Ever) o să aibă sezonul 2.  Așa este, Devi Vishwakumar și prietenii ei vor reveni pentru un alt sezon despre anii adolescenței și experiențele  incomode din liceu.

Niciodată nu am primește sezonul 2 de la Netflix

Seria, care a fost co-creată de Mindy Kaling și Lang Fisher, a obținut 10 episoade pe Netflix. Așa că este posibil și sezonul 2 să aibă același număr de episoade.

Ramakrishnan se va reîntoarce încă o dată în Niciodată nu am,  în rolul principal al elevei de liceu, Devi Vishwakumar, alături de ceilalți membrii ai distribuției. Inclusiv Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez și Ramona Young.

Spectacolul urmărește viața complicată a unei adolescente americane din prima generație modernă. Ea trebuie să facă față problemelor de familie, sexualității și liceului. Vishwakumar este o tânără de 15 ani din Sherman Oaks, CA, care dorește să-și schimbe statutul social. După un an oribil care a inclus pierderea tatălui și a fost limitată la un scaun cu rotile timp de trei luni.

Reclamă

Fisher este scriitor, producător executiv și showrunner, împreună cu Kaling. Alături de Howard Klein și David Miner de 3 Arts Entertainment.  Serialul este produs de Universal Television în asociere cu 3 Arts Entertainment, Original Langster și Kaling International.

Niciodată nu am a fost lansat în aprilie. Serialul a fost aplaudat pentru prezentarea exactă a vieții de liceu. Precum și pentru incluziunea sa și pentru distrugerea stereotipurilor din Asia de Sud.

„Cred că este minunat că avem o poveste precum Niciodată nu am (Never Have I Ever). Dar este deprimant faptul că acest lucru se întâmplă în 2020 și chiar dacă putem aplauda încălcarea stereotipurilor, dar nu putem uita că mai avem atâta muncă de făcut”,  a spus Ramakrishnan pentru Deadline luna trecută.

„Devi este o singură poveste. Sperăm că, în măsura în care acest spectacol inspiră alte minorități din întreaga lume, va inspira și regizori, producători, creatori, scriitori să înceapă să aducă această incluziune firească în spectacolele lor. „

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro