Reclamă
Reclamă

Netflix a fost un mic diavol și a dezvăluit în sfârșit data lansării sezonului 5A din Lucifer. După o așteptare extrem de lungă, fanii pot să se bucure în sfârșit.

Lucifer revine

Netflix a anunțat că Lucifer va reveni cu noi episoade, vineri, 21 august. La mai bine de 15 luni de la lansarea procedurii inițiale. Deoarece Sezonul 5 a fost extins de la 10 la 16 episoade, acesta va fi lansat în două părți. Deocamdată Netflix nu  a suflat nici o vorbă despre cea dea doua parte a sezonului 5B.

În ciuda cerințelor fanilor pentru știri despre întoarcerea serialului, liderul Tom Ellis și restul distribuției – inclusiv Lauren German, DB Woodside și Lesley-Ann Brandt – au rămas tăcuți. Ei nu au oferit nici un fel de informație despre când Lucifer va fi din nou pe ecrane.

Anunțul noului sezon a fost făcut de Netfix, într-un mod foarte tipic pentru Lucifer.

Reclamă

,,Și acum, pentru plăcerea ta, îți prezentăm 66,6 secunde din cele mai tari,  mai sexy,  și mai diavolești momente ale lui Lucifer. Asigurați-vă că urmăriți până la capăt”, au scris cei de la Netflix.

Și s-ar putea să fie și un sezon 6

Din câte se pare, acest anunț nu pare că Netflix tratează sezonul 5 ca un sezon final. Și potrivit zvonurilor Tom Ellis a acceptat formal condițiile pentru un sezon 6. Legat de sezonul cinci, fanii au venit cu tot felul de teorii. Care mai de care mai nebunești. Și îi putem înțelege după 15 lunii de așteptare. Dar acum, în aproape două luni vor afla cine a avut dreptate.

Preluat de Netflix după ce a fost eliminat de Fox. Lucifer s-a dovedit a fi asul câștigător. Mai ales că date despre sezonul 5 a apărut la doar 29 de zile de la lansarea sezonului 4.  Sezonul 4 din Lucifer s-a clasat, de asemenea, ca număr de urmăritori  pe locul 1. Măsurat de TV Time, pentru un record de opt săptămâni consecutive.  Aproape de a deveni cel mai vizionat serial de pe aplicație din 2019.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro