Nu este absolut necesar să consumăm vin și miel de paște, dar de ce nu am face asta? Pentru iubitorii…
Știri din categoria: Rețete culinare
„Ciobanii au fost nevoiţi să valorifice tot animalul, ţinând cont că sunt mereu plecaţi cu oile, asta însemnând să pregătească…
Ciorba de ciuperci pleurotus este o invenție culinară ce suplinește multe dorințe, mai ales ale celor ce nu mănâncă carne.…
Ciorba de burtă este foarte gustoasă dacă este făcută cum trebuie, cu oase și cartilaje de vită și fără zarzavaturi…
A fost preparată pentru prima dată în județul Rădăuți prin anii 1970. Cornelia Dumitrescu este cea care a inventat…
Stufat de miel Stufat tradițional cu carne de miel, sos de roșii, ceapă, usturoi de primăvară 1,3 kg carne…
Vopsirea ouălor în mod natural necesită mai multă răbdare decât în cazurile în care facem acest proces cu o vopsea…
Friptură de porc la tavă cu vin, usturoi și legume Carne de porc frăgezită cu vin roșu la cuptor…
Porc cu legume în stil chinezesc Porc cu legume și cu ingrediente foarte accesibile, în stil chinezesc 250 gr…
Pui marinat în iaurt la cuptor. Cel mai aromat pui Pui marinat în sos alb pe bază de iaurt,…
Pui întreg la cuptor pe pat de legume Pui rumenit la cuptor cu legume de sezon și condimente. Cea…
Legenda spune că puiul a fost descoperit pe marginea drumului, la începutul secolului V î.Hr., în Grecia. Generalul atenian Temistocle,în…