Zacuscă de ciuperci și ardei copți Mâncare specific românească cu legume și ciuperci 0,5 kg ciuperci4-5 ardei2 cepe250 ml suc…
Știri din categoria: Rețete culinare
Mămăligă cu ochiuri în cuib Mămăligă cu ouă și brânzeturi Mămăligă 1 l apă300 gr mălai 1 linguriță cu vârf…
Lava cake Prăjitură cu umplutură de ciocolată topită 115 g ciocolată cu procentaj de cacao peste 65%115 g unt…
Ursul sau bulzul de mămăligă este un fel de mâncare românesc, originar din zona Ardealului, inventată de ciobani. Bulzul obişnuit,…
Curry de pui cu orez basmatic Pui la tigaie cu orez 500 gr. piept de pui, tăiat cubulețe1 ceapă,…
Orez indian cu creveți Creveți cu orez în stil indian Creveți20-25 creveți proaspeți 1 ceapă medie 1 lingură rasă…
Păstrăv la grătar Pește la grătar cu sos 2 păstrăvi 200-250 g/ bucată50 de ml de ulei de floarea…
Sos indian rapid și delicios Ingrediente 1 ceapă tăiată mărunt 4-5 căţei de usturoi tocaţi mărunt 5 cm ghimbir tocat…
Cannelloni cu spanac și ricotta, rețeta lui Jamie Oliver Paste cu spanac și brânză la cuptor 2 linguri de…
Prăjitură cu prune răsturnată, rețeta lui Jamie Oliver Prăjitură cu fructe caramelizate 160 g unt uşor topit255 g zahăr10 prune…
Varza à la Cluj este un soi de sarmale amestecate, pe înţelesul tuturor. Ardelenii mănâncă sarmale destul de rar, preferând…
Mujdei de usturoi, rețetele se schimbă în funcție de preferințe: Ingrediente Usturoi apă sare ulei Opțional: oțet, zeamă de lămâie…