Reclamă
Reclamă

Reese Witherspoon va reveni în rolul Ellei Woods. Celebra blondă se va întoarce pentru Legally Blonde 3. Veștile au apărut după ce scriitorii Mindy Kaling și Dan Goor au anunțat că lucrează la scenariu.

Blonda de la drept se întoarce

„Alertă de știri grozavă! Unele lucruri sunt doar menite să fie! Sunt emoționat să îi am pe @MindyKaling și #DanGoor care scriu Legally Blonde 3! Acesta este #ElleWoodsApproved!” a scris actrița din The Morning Show pe Instagram.

Împreună cu știrile emoționante, Witherspoon a împărtășit o fotografie cu ea, ca Elle și Kaling, copiind-o într-o altă fotografie.

https://www.instagram.com/p/CAYJavnAgyL/?utm_source=ig_web_copy_link

Reclamă

 

Kaling a anunțat, de asemenea, proiectul pe Instagram, în timp ce a scris: „Elle Woods este atât de iconică, dovedind că poți fi fetișcană și deșteaptă în același timp.”

Witherspoon a vorbit despre o continuare încă din iunie 2018, spunând:

„Cu siguranță vorbim despre asta. Adică, este vorba despre faptul că femeile sunt subestimate și cred că este o idee bună. Lucrurile s-au schimbat, dar nu chiar atât de mult! Mi-a plăcut să joc acest personaj și este atât de uimitoare. Nu știu, dacă voi doriți, atunci cred că o voi face!”

Reese Witherspoon a început să joace rolul  în 2001

Primul film al francizei ,,Blonda de la Drept” a fost lansat în 2001. Filmul a fost produs de Metro-Goldwyn-Mayer, regizat de Robert Luketic și a avut un buget de 18.000.000 dolari.
Blonda de la drept, se bazează pe romanul omonim de Amanda Brown și spune povestea Ellei Woods care este o blondă care nu se încadrează în tipare. Și face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra acest lucru și celor din jur.

Personajul a fost interpretat de actrița Reese Witherspoon. Actriță, producător și antreprenor american ea a primit numeroase premii, printre care și un premiu Oscar și un premiu Primetime Emmy. Ea se numără printre cele mai bine plătite actrițe din lume, începând cu 2019. Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2006 și 2015, iar Forbes a catalogat-o printre cele mai puternice 100 de femei din 2019 din lume.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro