Anna Wintour de la Vogue  nu ar face niciodată acest lucru, pe care Priestley, personajul interpretat de   Meryl Streep  și  care i-a adus o nominalizare la Oscar, îl face în film. Dezvăluirile au fost făcute chiar de un fost prieten.

Reclamă

Ce nu ar face Anna Wintour  niciodată?

Există câteva diferențe notabile între Miranda și Anna Wintour. Andre Leon Talley, fostul BFF al lui Wintour și fost redactor general al Vogue, a subliniat lucrurile care au fost făcute greșit în filmul din 2006, iar Wintour nu ar arunca gențile scumpe pe un birou.

André Leon Talley a explicat cu pasiune că Diavolul se îmbracă de la Pradafilmul din 2008 cu Meryl Streep și inspirat de Anna Wintour – nu a respectat sută la sută totul, potrivit people.com.

Reclamă

Într-un extras din noua sa carte The Chiffon Trenches, dobândit de People, Talley, în vârstă de 70 de ani, a scris:

„Anna Wintour nu ar intra niciodată și nu ar arunca haina și geanta pe un birou. Nu. La Vogue, fetele nu au fugit pe holuri cu tocuri stiletto în biroului doamnei Wintour. Nu. Au greșit.”

André Leon Talley a povestit că a fost sunat pentru a-și juca singur rolul în film, dar a respins oferta.

,,Meryl Streep a făcut o treabă grozavă în film. Era o combinație între Anna Wintour și editorul Harper Bazaar, Liz Tilberis. Dar omul care m-a jucat (făcând referire la Stanley Tucci). Nu! Nu reflecta lumea reală a revistei Vogue.”

De ce a fost numită „Nuclear Wintour”?

În timp ce Talley a subliniat diferențele dintre viața reală și film, el a spus în trecut că fiecare lucru pe care Wintour îl purta, în afară de lenjeria intimă, era trimis la curățătorie și că la fel ca în film, unul dintre asistenții ei trebuia să aducă macheta revistei Vogue, plus florile și hainele de la curățătorie, la ea acasă. Iar Anna a câștigat porecla „Nuclear Wintour” datorită comportamentului său.

„Mi-e teamă de ea. Toată lumea este speriată de ea ”, a declarat scriitoarea de modă Plum Sykes în documentarul BBC din 2000, Boss Woman.

După ce fosta asistentă a lui Wintour, Lauren Weisberger, a scris cartea The Devil Wears Prada, Anna a fost atât de furioasă pentru personajul Miranda Priestley, încât potrivit informațiilor, ea a amenințat designerii că Vogue nu va mai scrie despre ei dacă ar face apariții cameo în film.