După ce a fost criticat pentru subiectele sensibile pe care le abordează ,,13 Reasons Why” se încheie, punând capăt unei drama cândva polarizante.

Reclamă

Când apare sezonul 4?

Sezonul 4 va avea premiera pe 5 iunie, iar Netflix a făcut anunțul prin împărtășirea unui videoclip teaser cu actorii care citesc scenariul, un eveniment emoțional și plin de lacrimi.

„Nu voi uita niciodată această experiență pentru tot restul vieții, așa că vă mulțumesc”, a spus Alisha Boe, care o interpretează pe Jessica.

Reclamă

Ce se va întâmpla în sezonul 4

Sezonul patru al seriei, creat de Brian Yorkey, se va axa pe seniorii Liceul Liberty, care pe măsură ce se pregătesc pentru absolvire, încearcă să păstreze un secret întunecat și îngropat. Sezonul 3 s-a rotit în jurul morții lui Bryce (Justin Prentice), bătăușul liceului care a violat-o pe Hannah în primul sezon.

Care ar putea fi finalul

Întrucât este ultimul sezon, deocamdată nu există indicii că se va încheia într-o notă fericită, sau din contră, studenții Liberty High vor fi trași la răspundere pentru numeroasele lor acțiuni îndoielnice.
Este greu de spus care ar fi cel mai satisfăcător final. Având în vedere comportamentul discutabil din punct de vedere moral al acestora legat de situația cu Bryce. Răspunsul o să fie dat de pe 5 mai.

De ce a stârnit controverse serialul?

Este deja cunoscut că a devenit un serial controversat datorită modului brutal în care sunt prezentate anumite situații, dar rămâne de văzut dacă producătorii vor aplica aceleași tactică și în ultimul sezon.

Primul sezon a fost extrem de criticat. O parte din cei care au văzut seria, au cerut anularea ei.  Mai ales că producătorii au decis să arte cum personajul principal, Hannah, se sinucide. Scena extrem de explicită a ridicat îngrijorări  cu privire la faptul că adolescenții ar putea copia scena.

Netflix editează scena

Mulți ajungând să se întrebe de ce Netflix nu a pus un fel de avertisment pentru spectatori de la început. (Unul a fost adăugat după ce serialul a avut premiera.) Doi ani după ce serialul a fost lansat pentru prima dată, Yorkey și Netflix au decis în cele din urmă să editeze episodul și să înlăture total scena grafică a morții.

 

Fiecare sezon începe acum un mesaj de avertizare cu privire la conținutul serialului.