Reclamă
Reclamă

Reese Witherspoon a  vorbit recent despre motivele care au determinat-o să plece de acasă. Actrița a vorbit despre mutarea  sa  în Los Angeles, după ce a fost crescută în Tennessee.

Reese Witherspoon spune de ce a plecat de acasă

Într-un interviu acordat OK! Magazine, actrița a spus că dorește să se elibereze de ideologiile conservatoare ale familiei sale. Mai ales că a crezut întotdeauna în provocarea sistemului de credințe care o înconjoară.

Ea a dezvăluit cum provine dintr-o familie foarte conservatoare, motiv pentru care a decis să se mute în LA.

„Când m-aș întoarce acasă aș fi  întotdeauna persoana care vine din Los Angeles cu toate ideile nebune. Am crescut într-o familie foarte conservatoare și o societate foarte conservatoare. Așa că am contestat întotdeauna ideile și sistemele de credințe cu care  am crescut. Probabil de aceea m-am mutat atât de departe – pentru a întâlni oameni care au idei similare cu ale mele ”, a spus ea.

Reclamă

Actrița a recunoscut că a devenit mai vulnerabilă

Vedeta,  a vorbit despre experiența ei  ca mamă și a împărtășit, că atunci când ai un copil, ai sentimentul că poți face orice, deoarece totul este o provocare pentru mintea și corpul tău.

,,Îți schimbă întreaga viață. dacă poți să te adaptezi la asta și să o faci la maximul capacității tale, este o realizare grozavă în viață „.

Actrița în vârstă de 44 de ani a recunoscut, de asemenea, că a devenit mai „vulnerabilă” după ce a îmbrățișat maternitatea. Ea a recunoscut că suferă atunci când se întâmplă ceva  rău copiilor ei. Dar a adăugat că cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă o mamă este să fie parte din viața copiilor ei.

„Te face incredibil de vulnerabil. Dacă se întâmplă ceva copiilor mei, îmi face rău. Dacă suferă sau dacă se simt triști, mă face să mă simt prost,” a mărturisit actrița.

Reese Witherspoon are trei copii. Pe Ava, 20 de ani, și Deacon, 16, din căsătoria cu Ryan Phillippe și pe Tennessee, în vârstă de șapte ani, cu actualul ei soț, Jim Toth.

https://www.instagram.com/p/CABhWz-gfzq/?utm_source=ig_web_copy_link

Recent actrița a făcut o surpriză fanilor și a dezvăluit că va exista o continuare a filmului  Blonda de la Drept. 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro