Reclamă
Reclamă

Normal People, a devenit serialul BBC, cu cele mai multe scene intime, depășind serialele Versailles și Wanderlust. Și a stabilit un record de descărcări.

Se pare că serialul Normal People a strâns în total, 41 de minute de sex, și astfel a devenit serialul de la BBC cu cele mai multe de scene intime. Într-un singur episod, este o scenă de aproape 11 minute.

Milioane de descărcări

Setat în Irlanda, Normal People este o adaptare TV a celui mai vândut roman cu același nume al lui Sally Rooney. Povestea se concentrează în jurul a doi adolescenți irlandezi. Marianne (Daisy Edgar-Jones) și Connell (Paul Mescal). Care provin din medii diferite și care ajung să se îndrăgostesc.

Seria completă este pe BBC iPlayer care difuzează două episoade de 30 de minute pe săptămână. Până acum a fost descărcat de mai mult de 23 de milioane de ori.

Reclamă

Recent producătorii Hulu și BBC „Normal People” au emis o solicitare de retragere de pe site-ul pentru adulți Pornhub. După ce o compilație de scene intime din serialul de 12 părți a apărut pe platforma de partajare video. Compilația de 22 de minute a fost postată pe Pornhub pe la jumătate lunii mai. Dar de atunci a fost eliminată. Videoclipul complet este încă disponibil pe alte site-uri.

Deci cine sunt acești Normal People?

Marianne Sheridan  este o strălucitoare, bogată,  și singuratică fată. Care se află în ultimul ei an de liceu din Sligo, de pe coasta de nord-vest a Irlandei.

Connell Waldron  este vedeta echipei de fotbal a școlii lor, un băiat popular, dar timid, căruia în secret îi place să citească și să scrie. Și a cărui mamă Lorena, curăță conacul familiei lui Marianne.

Marianne este intimidată de colegii săi ( care o tratează cu dispreț), dar în curând chimia dintre Marianne și Connell  începe să apară. Serialul îi urmărește pe cei doi protagoniști care experimentează prima iubire.

,,Singurul motiv pentru care cred că oamenii răspund atât de intens la Normal People este calitatea poveștii de dragoste”, spune Sam Strong, director de teatru și președinte al Melbourne Fringe Festival.

„Ceea ce captează această lucrare este genul de a opri frumusețea primei iubiri, în toată intensitatea sa, toată incertitudinea ei și este ceva autentic și de recunoscut”, spune Strong.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro