Aceste filme sunt complet lipsite de sens, cu povești ridicole, efecte speciale absolut grotești, și spectacole slabe și ușor de uitat.

Aceste filme sunt atât de proaste că nici măcar nu merită să îți faci timp ca să le urmărești.

Iată deci ce filme intră în această  listă.

8. Cats (2019)

În ciuda faptului că a avut un buget de 95,000,000 de milioane de dolari, acest film a ieșit destul de rău. Cu toate că a încercat să aducă un mare succes de pe Broadway pe marele ecran, „Pisicile” a devenit un eșec plin de efecte speciale teribile, cu o poveste goală și scene foarte bizare. O ,,capodoperă” care trebuie urmărită doar pentru a vedea cât de rău poate fi un film.

7. Hellboy ( 2019)

Un alt film care a costat destul de mult, mai exact 50,000,000 de milioane de dolari, dar care a fost un eșec a fost Hellboy. Chiar dacă filmele cu super-eroi sunt la modă zilele acestea, Hellboy nu a reușit să prindă. Iar regizorul și compania Neil Marshall nu au reușit să facă nimic care să le aducă profit, chiar dacă s-au folosit și benzile desenate a lui Mike Mignola.

6. Final Fantasy (2001)

În timp ce jocul Final Fantasy se bucură de un succes uriaș, filmul cu același nume și a care a costat 137,000,000 de milioane de dolari, poate doar să intre la categoria așa nu. Iar estetica asemănătoare cu cea a jocului, nu are cum să capteze noii spectatori. Singurii care s-ar uita la acest film ar fi doar fanii super-fideli ai jocului.

5. Alexander (2004)

Chiar dacă a avut o distribuție grozavă, Colin Farrell, Anthony Hopkins, Angelina Jolie și Val Kilmer, filmul nu a fost o mare reușită. Cu un mix de momente bune și foarte proaste, filmul care spune povestea lui Alexander, una dintre cele mai importante figuri ale umanității. Există ceva care pur și simplu ceva nu se leagă, și nu te face să rămâi captivat de acest film care a costat 155,000,000 de milioane de dolari.

4. Cutthroat Island (1995)

Acest film care a costat 98,000,000 milioane de dolari, nu reușește că îl facă pe spectator să rămână focusat pe poveste, deși are momentele sale pozitive, cu multă acțiune, scene realizate cu inspirație și o distribuție de primă clasă. Chiar dacă povestea este cu pirați, pur și simplu îi lipsește ceva.

3. Battlefield Earth (2000)

Poate l-a avut pe John Travolta ca protagonist, dar acest film de 73,000,000 de dolari a fost extrem de bizar. Cu scene dezastruoase și efecte speciale foarte slabe, care devin și mai ridicole din cauza protagonistului.

2. Speed Racer (2008)

Acest film nu este neapărat rău, doar că nu-și justifică bugetul de 120,000,000 de milioane de dolari. Bazat pe un desen animat nepopular, „Speed ​​Racer” prezintă ascensiunea unui pilot tânăr și dedicat. Regizat de Lana și Lilly Wachowski, filmul are o estetică unică, și foarte multe efecte speciale.

1.  The Adventures of Pluto Nash (2002)

Filmul a cărui acțiune are loc în viitor, spune povestea unui proprietar de club care încearcă să-l țină departe de mâinile mafiei. „Aventurile lui Pluto Nash” este o tragedie de la prima până la ultima scenă. Nimic din film nu este pozitiv, iar scenele sunt patetice și până la final povestea ajunge să nu aibă sens deloc. Chiar dacă a costat 100.000.000 de milioane de dolari. În timp ce Eddie Murphy a fost protagonistul, nici măcar acest lucru nu a fost de ajuns.