Deși s-ar putea ca serialele coreene să nu fie ceea ce urmăriți de obicei, din când în când este bine să faceți o mică schimbare, s-ar putea să aveți parte de o surpriză și să descoperiții serii interesante.

Serialele coreene încep să devină din ce în ce mai urmărite la nivel mondial. Și de ce nu? Sunt amuzante, interesante, misterioase, dramatice, romantice. Singura condiție este să le dați o șansă.

1. Aterizare forțată în brațele tale

Drama se centrează pe o moștenitoare a unei familii chaebol, pe nume Yoon Se-ri, care printr-o întâmplare nefericită aterizează în Coreea de Nord după un accident de parapantă.

Acolo, ea îl întâlnește pe Ri Jeong-hyeok, un frumos ofițer al armatei nord-coreene jucat de Hyun Bin. Cei doi se îndrăgostesc, însă faptul că fac parte din două lumi atât de diferite începe să le creeze probleme.

Cu toate acestea, oferă cea mai detaliată descriere a Coreei de Nord pe care o veți avea ocazia să o vedeți în orice dramă coreeană; jumătate din serie are loc la nord de paralela 38.

Echipa de producție a stat de vorbă cu oameni care au fugit din Coreea de Nord pentru a putea oferi o imagine cât mai clară și mai apropiată de realitate.

2. Regatul (Kingdom )

După ce o boală necunoscută începe să se răspândească în întregul Hanyang, moștenitorul coroanei, Lee Chang (Ju Ji-hoon) nu are altă opțiune decât să pornească într-o misiune de investigare a acestei misterioase boli. Mai ales că îl afectează și pe tatăl său, regele Joseon-ului.

Kingdom este prima serie coreeană originală Netflix, iar și a ajuns deja la sezonul 2.

3. Vagabond

Nepotul lui Cha Dal-gun (Lee Seung-gi) a murit într-un misterios accident de avion care a ucis peste 211 civili – acest lucru îl determină să investigheze și să afle adevărul din spatele accidentului.

Ancheta îl conduce la un scandal de corupție între părțile implicate, care doreau ca accidentul avionului să rămână un secret.

 4. Alarma Dragostei (Love Alarm)

Bazat pe un webcomic cu același nume, această dramă se concentrează pe o lume în care poți afla cine te place pe baza unei alerte pe telefon. Love Alarm „sună” de fiecare dată când cineva pe o rază de 10 metri te „iubește”.
Dar nu este totul roz și frumos așa cum pare, deoarece nimeni nu își poate ascunde adevăratele sentimente cu Love Alarm.

5. Prietena surorii mele

De-a lungul celor 16 episoade, acestă kdramă reflectă ceea ce se întâmplă atunci când o societate ultra-conservatoare și o familie se amestecă în relația romantică dintre doi adulți. Ea are 35 de ani, iar el este fratele mai mic a celei mai bune prietene a ei.

O relație care din prisma familiei și a societății nu se poate întâmpla, dar care în ciuda tuturor obstacolelor se întâmplă.

https://www.youtube.com/watch?v=P4DyYz4ZPNY

Share.