Reclamă
Reclamă

Fanii vor fi în suspans acum că știu și data oficiala a lansări sezonului  4 din „Coroana”. Aici veți afla tot ce trebuie știut despre noua serie.

Se pare că data apariției vă fi pe 15 noiembrie și ăsta nu este singurul lucru de care trebuie să se bucure fanii. O primă fotografie a prințesei Diana jucata de Emma Corrin purtând rochia ei de mireasa a fost postata pe site-urile de socializare.

Totul necesită mai mult timp acum, mai ales din cauza distanțării sociale. Dacă, spre de exemplu, acum trebuie să așteptam până luna viitoare, înainte de pandemie lucrurile mergeau mult mai repede.  Un număr mare de persoane aștepta să filmeze un sezon  nou la finalul lunii august.

Poveștile pe care le vedem în presa au un lucru în comun. Lumea este obsedat de familia britanică.  Combinația dintre staruri,  costume fabuloase și o locație de excepție au ca rezultat final o producție de excepție.  Al 3-lea sezon al serialului „Coroana” a fost urcat pe Netflix abia acum un an.

Reclamă

„Coroana” sezonul 4- Tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon.

Despre ce va fi sezonul 4 de fapt?

Sezonul 3 s-a terminat în anul 1977, deci sezonul 4 este așteptat să înceapă cu sfârșitul anilor 70.  Se preconizează că acțiunea va ajunge până în ani 90.

Cadrul vă fi axat pe relația  Reginei Elisabeta II cu Margaret Thatcher. Ea a fost aleasa că prim ministru în 1979 și a rămas în birou până în 1990 .Potrivit sursei „The Times”,  episodul în care Regina și Margaret Thatcher vor avea o disputa, apare în Sud-ul Africii  în 1982.

Normal că avem și nunta dintre prințesa Diana și printul Charles din anul 1981.  Există o posibilitate de a vedea începutul relației dintre printul Charles și viitoarea lui soție, Camilla, potrivit lui Josh O’Connor, care îl vă juca pe Prințul Charles.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro