Reclamă
Reclamă

Cum Prințul Harry a avut parte de titluri și îndatoriri regale toată viața, era aproape imposibil ca micuțul Archie să fie scutit de aceste lucruri. Cu toate că părinții lui au renunțat la începutul anului acesta la toate îndatoririle lor regale, se pare că Archie va primi până la urmă titlul de “prinț”.

Numele complet al micuțului este  Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Băiețelul va deveni prinț în momentul în care bunicul său, Prințul Charles, va fi Rege al Angliei.

Deoarece Harry și Meghan au renunțat deja la titlurile lor, Archie va trebui să-și ia propriile decizii atunci când împlinește vârsta de 18 ani. Acesta va avea de ales atunci dacă dorește ca oamenii să i  se adrese cu titlul de “prinț” sau nu.

Până atunci însă, Archie va locui alături de părinții săi în SUA. Harry și Meghan și-au dorit cu tărie să fugă cât mai departe de presă și de presiunea titlurilor regale pe care le aveau, așa că s-au stabilit aici. Recent, cei doi soți și-au cumpărat chiar și o casă. Acolo au de gând să trăiască pentru o lungă perioadă de timp.

Reclamă

Confrom ultimelor decizii din cadrul Familiei Regale, Archie este momentan al șasptelea în linia de moștenire a monarhiei. Așadar, atunci când Charles va deveni rege, nepotul său va fi nevoit să îi ceară permisiunea atunci când va hotărî să se căsătorească.

Pentru moment, linia de succesiune a Familiei Regale din Anglia arată în felul următor:

  1. Prințul Charles
  2. Prințul William
  3. Prințul George, fiul cel mare al lui William
  4. Prințesa Charlotte, fiica lui William
  5. Prințul Louis, fiul cel mic al lui William
  6. Prințul Harry
  7. Master Archie, care nu are încă titlul de “prinț” momentan

 

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro