Faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la îndatoririle lor regale pentru a avea parte de mai multă intimitate nu este un secret. Deși au vrut să stea cât mai departe de tabloide și de curiozitatea exagerată a oamenilor, părăsind astfel familia britanică, cei doi nu au pace nici după ce s-au mutat în California.

Deși le lipsesc titlurile și s-au depărtat de Casa Regală a Marii Britanii, Prințul Harry și Meghan Markle sunt ținta jurnaliștilor chiar și acum. Cei doi nu au deloc liniște, motiv pentru care au dat în judecată câțiva jurnaliști și paparazzi anonimi. De ce? Ei bine, aceștia foloseau drone și elicoptere pentru a le fotografia casa.

Câteva fotografii cu fiul cunoscutului cuplu au fost scoase la vânzare, așa că cei doi au pus piciorul în prag.

Meghan Markle și Prințul Harry declară război presei, din nou

Plângerea a fost depusă la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. Cei doi soți susțin că persoane neidentificate l-au fotografiat pe fiul lor de doar 14 luni, Archie.

„Fiecare individ şi membru al unei familii din California are garanţia legală a respectării intimităţii la domiciliu.” , a declarat Michael J. Kump, avocatul cuplului şi partener în cadrul firmei de avocatură Kinsella Weitzman Iser Kump & Aldisert LLP.

Documentele pentru proces au fost depuse ieri, 23 iulie. Ducii de Sussex au precizat, de asemenea, că nu vor să aibă parte de vreun tratament special în cadrul acestui proces. Faptul că sunt urmăriți de media în public nu îi deranjează. Totuși, vor să se păstreze intimitatea vieții lor la domiciliu.