Nu este clar dacă Harry și Meghan plătesc chirie sau sunt oaspeții proprietarului casei, magnatul de la Hollywood, Tyler Perry, de 50 de ani, care se presupune că are o avere de 500 de milioane de lire sterline.

Chiria este uriașă

Ducii de Sussex ar trebui să plătească în jur de 200.000 de lire sterline pe chirie. Casa de 14,5 milioane de lire din Beverly Hills, deținută de producătorul și actorul Tyler Perry, are opt dormitoare, o piscină și o fântână în față.

Conacul din Beverly Hills în care Harry și Meghan sunt cazați ar avea o chirie uriașă, spune un vecin care lucrează ca agent imobiliar pentru vedete.

„Îmi imaginez că Tyler îi lasă pe Meghan și Harry să rămână acolo ca oaspeți, pentru că mă gândesc că este în afara gamei de prețuri. O proprietate de genul acesta ar încasa 250.000 USD pe lună.‍

Proprietatea este super-privată

„Nu există case deasupra sau cu vedere la acesta. Există o poartă păzită către comunitate, iar moșia lui Tyler are o poartă proprie la începutul șoselei care duce spre casa sa.

„Este atât de privat încât nici nu știam că Harry și Meghan s-au mutat până când elicopterele au început să ajungă.”

Oamenii nu sunt încântați de venirea celor doi

Un alt vecin din Beverly Ridge, care a refuzat să fie numit, a adăugat:

„Acest loc este cunoscut pentru ultra-exclusivitatea sa. Oamenii care locuiesc aici sunt foarte bogați, dar foarte privați. Această atenție nu este binevenită

Se crede că Meghan și Harry l-au cunoscut pe Taylor prin intermediul  Oprahei Winfrey.

De când s-a mutat în LA, cuplul a fost văzut în public doar de câteva ori. În secret au livrat colete de mâncare persoanelor bolnave și au fost, de asemenea, observați plimbându-și câinii.

Au renunțat la îndatoririle regale

Cuplul a renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în Canada împreună cu fiul lor Archie. Primul an al noii lor vieți este plătit de prințul Charles, în timp ce ei caută o casă permanentă.

Sursa:  DailyMail.com