Reclamă
Reclamă

Chris Evans a avut o mulțime de roluri iconice, însă unul dintre cele mai memorabile personaje pe care le-a jucat este Capitan America.

Chris Evens era să respingă rolul pentru Capitan America

Totuși, actorul a mărturisit că a respins de mai multe ori rolul din cauza atacurilor de panică.

„Dintr-o dată hobby-ul tău devine jobul tău”.

Evans, în vârstă de 38 de ani, a povestit în timpul podcastului „Awards Chatter”. Starul hollywoodian a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a face față ascensiunii sale meteorice.

Reclamă

„Anxietatea vine cu asta”.

Drept urmare, vedeta din „Răzbunătorii” a refuzat în mod repetat ocazia de a încerca rolul lui Steve Rogers în „Căpitanul Americii: Primul Răzbunător” din 2011, în ciuda creșterii  salariului.

„Suferința mea va fi a mea”, a spus Evans, care s-a îngrijorat că rolul proeminent al filmului îi va provoca anxietatea.

De asemenea, s-a temut cum va fi privit pe rețelele de socializare, așa cum a fost  „în timpul proliferării epocii internetului, unde dintr-o dată puteți citi reacțiile oamenilor online”, spune Evans.

Se presupune că luptele căpitanului America cu anxietatea au început în 2010, în timp ce filmau filmul „Puncture”.

,,A fost prima dată când am început să am mini atacuri de panică la set ”, spune Evans.

Evans a luat decizia cea bună

În ciuda respingerilor sale repetate, Marvel i-a oferit rolul de super-erou, pe care Evans l-a acceptat în cele din urmă. Și-a schimbat tonul după ce l-a consultat pe co-starul „Avengers”, Robert Downey Jr. un terapeut și mai mulți prieteni de familie, care i-au spus să nu ia decizii bazate pe frică.

,,A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”, a spus Evans.

Chris Evans care l-a jucat și pe Johnny Storm, în filmul celor de la Marvel în 2005  în „Fantastic Four” . Și continuarea  din 2007, Fantastic Four: Rise of Surferul de Argint.  El a fost capabil să învingă atacurile de panică înainte să devină o problemă.

„Să fiu sincer”, spune el, „toate lucrurile de care mă temeam nu s-au împlinit niciodată”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro