Reclamă
Reclamă

Jennifer Aniston, cunoscută pentru rolurile din „Friends” și „The Morning Show”, a câștigat inimile milioanelor de fani cu abilitățile sale în actorie și în industria divertismentului.

Aniston – care a jucat și în „Horrible Bosses” și „The Break-Up” – a câștigat un premiu Emmy, Golden Globe Award și multiple Screen Actors Guild Awards pentru rolurile sale.

Aniston a avut o carieră în telemarketing

Totuși, înainte ca Aniston să cunoască succesul la Hollywood ea a avut o carieră în telemarketing. Dezvăluirea a fost făcută chiar de actriță în cadrul unui interviu din 2019. Atunci ea a povestit despre meseriile pe care le-a avut înainte de a avea succes la Hollywood.

„Am plecat de acasă. Am fost la șase emisiuni de televiziune eșuate. Am așteptat ani de zile la New York înainte să obțin ceva. Și eram un telemarketer care vindea acțiuni în Poconos. Nu am făcut o singură vânzare. Am fost îngrozitore. Am fost ceva de genul: „De ce trebuie să chemăm oamenii la cină?”, A spus ea.

Reclamă

Conform informațiilor, Aniston le-a oferit oamenilor și tunsori pentru a câștiga bani când era mai tânără.

,,Am tăiat părul pentru 10 dolari … Am tăiat părul tatălui meu, iar el era la o telenovelă. Dar apoi mi-a recunoscut în urmă cu 15 ani că a mers la un salon,” a spus Aniston.

Jennifer  a făcut câteva confesiuni despre Brad Pitt

De curând, Jennifer Aniston a făcut câteva dezvăluiri pentru Vanity Fair despre ce a simțit când a văzut când a văzut  fotografiile lui Brad și ale lui Angie. Ea a mărturisit că  fost șocată.

„Lumea a fost șocată, eu am fost șocată”, a spus ea. „Aș fi un robot dacă aș spune că nu am simțit momente de furie, de rău, de jenă”, a adăugat Jennifer. Cu toate acestea, Aniston a recunoscut că l-ar iubi pe Brad, indiferent de locul în care stau în viață.

„Îl iubesc pe Brad. Îl iubesc cu adevărat. Îl voi iubi tot restul vieții mele. Este un bărbat fantastic”, a spus ea.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro