Angelina Jolie, îl avertizează din nou pe fostul soț. Actrița nu vrea ca fiica lor să fie în apropierea noii sale prietene.

Angelina Jolie, avertizează

Se pare că Angelina Jolie i-a spus fostului soț să o țină pe fiica lor Shiloh departe de Alia Shawkat. Această mișcare urmează o presupusă interdicție similară pe care Jolie a impus-o în momentul în care Brad a devenit apropiat de Jennifer Aniston.

Din câte se pare actorul  de 56 de ani a petrecut ceva timp împreună cu actrița Alia, în vârstă de 31 de ani. Angelina ar fi pus această interdicție, după ce s-a raportat că Shiloh, în vârstă de 13 ani, făcuse cunoștința cu ea, în timp ce stătea cu tatăl ei, Brad. Din câte se pare, fata fost încântată să o întâlnească pe Alia.

Actorul a crezut că Alia și Angelina ar putea deveni prietene

Brad a crezut că Angelina și Alia s-ar putea înțelege.  Dar se crede că vedeta l-a chemat doar să îi spună că nu dorește ca partenerele sale să îi întâlnească pe copii.

Potrivit unei surse:

„Angie nu are mulți prieteni și nu are nicio intenție să o facă pe noua ,,babe” a lui Brad să fie unul dintre ei”.

Nu faptul că Brad are relații cu alte femei este ceea ce a deranjat-o pe Angelina. Ci faptul că se întâlnește cu ele în timp ce ar trebui să își facă datoria de părinte.

Brad o consideră pe Alia o persoană foarte importantă

Brad a fost văzut cu Alia la o serie de evenimente.  Aceste apariții au fost doar o simplă coincidență. Cei doi afirmând că au prietenie platonică. Brad chiar a decis să o prezinte pe Alia lui Jennifer Aniston. Mișcarea actorului pare să fi fost inspirată.  Potrivit unor surse apropiate actorului, cele două  sunt acum prietene.

,,Alia a devenit și ea apropiată de Jen. Și chiar a glumit că o găsește mai atrăgătoare decât Brad și ar prefera să se întâlnească cu ea, decât el.

„Brad crede că Alia este una dintre cele mai frumoase persoane din lume. Însă el o privește ca pe o mai multă soră și a ajuns să o considere drept una dintre cele mai importante persoane din viața lui,” a declarat o sursă potrivit Mirror.uk.com