Începând cu anul 2016, Brad Pitt a avut o relație foarte dificilă cu fiul său Maddox.

Din câte se pare, cei doi au avut o ceartă destul de serioasă în timp ce călătoreau împreună spre Los Angeles, iar de atunci fiul său l-a evitat pe cât posibil.

Cearta dintre Brad și fiul său a fost și motivul pentru care Angelina Jolie a hotărât să divorțeze.

În ciuda faptului că Brad și Angelina au custodie comună asupra celor 6 copii, Maddox a ales să nu aibă o relație cu tatăl său. Mai mult, mama sa a încercat să îi împace în acești ani, însă băiatul în vârstă de 18 ani se pare că refuză să aibă orice legătură cu Brad.

Maddox a fost adoptat de Angelina Jolie din Cambodia în anul 2002, iar Brad a decis să devină tatăl lui oficial abia mulți ani mai târziu. Acum el studiază bio-chimia în străinătate, la o universitate din Coreea de Sud.

Se pare că Brad nu are o relație apropiată nici cu Pax, fiul lui în vârstă de 15 ani. Cu toate acestea, actorul speră că va reuși să își repare relația cu el, în special acum că fratele lui mai mare este plecat și „nu îl mai poate influența”.

Singuri care au acceptat să păstreze legătura cu tatăl lor au fost Zahara, în vârstă de 14 ani, Shiloh, de 13 ani, Vivienne și Knox, amândoi având 11 ani.

La polul opus acestei situații, Angelina are o relație minunată cu cei 6 copii ai săi și este o mamă model.