Reclamă
Reclamă

Toți fanii Marvel pot fi de acord.  Actorul Chris Hemsworth s-a născut pentru a-l juca pe puternicul zeu al lui Tunetului, Thor în Universul Marvel Cinematic.

Brad Pitt potrivit în rolul lui Thor

Cu toate acestea, unii fani au avut în minte și în inimă un alt actor care s-ar fi încadrat în rolul Avengerului ca o mănușă: Brad Pitt.

Zvonurile spun că vedeta din Fight Club a fost aproape să își adjudece rolul eroului Marvel cu forța divină de la Asgard. Deși pare să nu existe nicio confirmare despre cât de mult adevăr există în aceste zvonuri. Brad Pitt a jucat în trecut un alt erou grec. El a avut rolul lui Achille  în Troia. Ceea ce  i-a determinat cu siguranță pe fani să creadă că părul lung și blond, plus o armură îl fac cu siguranță extrem de potrivit în  acest rol.

Cu toate acestea, aspectele și asemănările nu au fost singurul lucru pe care directorul de casting l-a căutat, întrucât Collider a raportat că Alexander Skarsgard, Charlie Hunnam și Tom Hiddleston, cu toți au dat inițial audiții pentru rolul lui Thor.

Reclamă

Actorul a avut o apariție cameo într-un film Marvel

Acestea fiind spuse, Pitt nu este chiar atât de străin de universul Marvel. Deoarece actorul a avut un cameo  în Deadpool 2.  Deși probabil cei mai mulți dintre fani nici măcar nu au observat. Actorul a jucat un bărbat invizibil care nu apare pe ecran până când  nu moare.

În afară de asta, zvonurile sugerează că Marvel l-a avut în vedere pe Brad Pitt pentru mai multe roluri, inclusiv Hyperion, Doctor Doom și Annihilus. Chiar dacă nu a apărut până acum în rolul unui erou Marvel, poate pe viitor, Pitt va avea ocazia.

Între timp, Brad Pitt s-a alăturat protestatarilor din Los Angeles pentru a-și arăta sprijinul față de mișcarea Black Lives Matter.  Actorul nu a emis o declarație prin care  să reacționeze la moartea lui George Floyd. Cu toate acestea, el a ,,vorbit tare și clar” că își dorește dreptate pentru cetățeanul afro-american,  după ce a fost văzut purtând un hanorac cu  glugă cu numele lui Floyd pe el.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro