Reclamă
Reclamă

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărțit în 2005. Acest lucru a șocat pe toată lume. Multora nu le-a venit să creadă că cei doi au pus punct.

Potrivit unui raport despărțirea lui Jennifer Aniston, de Justin Theroux a avut de-a face cu, ați ghicit, Brad Pitt.

Bilețele de dragoste de la Brad Pitt, motiv de divorț

Chiar și după ce s-au despărțit și au mers pe drumuri separate, fanii au continuat să analizeze căsătoria lor de scurtă durată. Agățându-se de unele dintre cele mai prețioase momente pe care le-au petrecut împreună. Totuși, se pare că și vedeta Friends a avut o perioadă grea în a-și lăsa trecutul cu Brad în urmă. Chiar și în perioada când a fost căsătorită cu Justin Theroux.

Conform rapoartelor, diva din Murder Mystery l-a cunoscut pe Justin Theroux în 2007 pe platourile de filmare pentru Tropic Thunder. Și pe măsură ce dragostea lor s-a consolidat de-a lungul timpului, Jennifer s-a deschis în legătură cu relația ei cu Justin într-un interviu în 2012.

Reclamă

„După ce ai experimentat tot ceea ce nu doreai de la un partener, în timp, începe să se restrângă la ceea ce dorești de fapt”, a spus ea.

„Pe măsură ce îmbătrânesc îmi dau seama ce calități sunt importante în dragoste și ce mi se potrivește. Și pentru ceea ce nu voi rezolva ”, a adăugat ea atunci.

Jennifer și Justin s-au despărțit în 2017

Jennifer și Justin s-au căsătorit în 2015 după o logodnă de trei ani. Într-o ceremonie de nuntă care a fost deghizată într-o petrecere de aniversare. Cu toate acestea, lucrurile au început să se strice până în decembrie 2017. Când cei doi au luat o pauză. Cei doi și-au anunțat despărțirea la doar patru zile de la cea de-a 49 zi de naștere a lui Jennifer, pe 11 februarie 2018.

„Suntem doi cei mai buni prieteni care au decis să se desprindă de cuplu, dar așteptăm cu nerăbdare să continuăm prietenia noastră neprețuită.”

De atunci, s-a raportat de nenumărate ori că motivul pentru care cuplul a trebuit să meargă pe căi separate. A fost acela că Justin s-a simțit „devastat” de faptul că Jennifer încă a păstrat bilețelele de dragoste secrete de la fostul ei soț Brad Pitt.

Pe bilețele erau scrise mesaje de genul: ,,arăți frumos în seara asta” și „îți lipsesc deja”.

În afară de asta, orașele preferate ale cuplului pentru a trăi au fost încă un motiv care a provocat o prăpastie. În timp ce Jennifer era mai înclinată spre Los Angeles, Justin avea inima blocată în New York.

De atunci, Jen a reluat legăturile cu Brad, dar sursele au confirmat că lucrurile sunt strict platonice între cei doi.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro