O poză  nud cu actrița Jennifer Aniston va scoate la licitație. Fotografia  a fost făcută în 1995 de fotograful Mark Seliger.

Reclamă

Fotografia cu Jennifer Aniston, vândută pentru o cauză nobilă

Jennifer Aniston a luat această decizie pentru a sprijini eforturile de combatere a virusului. Vedeta din Friends a împărtășit faptul că o poză  cu ea însăși, realizată în 1995, este scoasă la licitație împreună cu alte 25 de portrete pentru a sprijini o clinică care oferă teste gratuite împotriva virusului pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Reclamă

În iconica fotografie alb-negru, actrița, care apare complet dezbrăcată, privește plină de înverșunare spre camera foto. În timp ce își ține brațele și picioarele ghemuite pentru a se acoperi.

Fotografia a fost făcută de Mark Seliger, care a trebuit să fotografieze întregul cast al serialului Frends.
Anunțul a fost făcut chiar de Jennifer Aniston, printr-o postare pe Instagram.

,,Dragul meu prieten Mark Seliger a făcut echipă cu Rad Vocacy și Christien Sinc pentru a licita 25 de portrete ale sale, inclusiv ale mele, ca să strângă bani pentru lupta împotriva COVID-19.”

Banii strânși  în urma licitației vor ajunge către Naf Clinics.

,,100% din veniturile din vânzări ale acestui portret vor merge către Naf Clinics, o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a pacienților care nu au posibilități materiale. Link în bio pentru a afla mai multe despre licitație. Mulțumesc din nou lui Mark pentru că mi-a permis să fac parte din asta.” , a mai scris vedeta.

În continuare pe propriul său cont de Instagram, Mark a adăugat că încasările vor fi folosite  pentru ajutorarea băncilor de alimente și adăposturile pentru femei. Precum și pentru achiziționarea de echipamente pentru veterani și vârstnici. Licitația este deschisă de acum până la 12 iunie.

De asemenea, la licitație sunt vândute portrete ale altor vedete, printre care Leonardo DiCaprio, Billie Eilish, Dr. Dre și Snoop Dogg.