Această plăcintă este incredibil de accesibilă, chiar și pentru brutarii începători.
Desigur, puteți adăuga pașii de mai jos făcând propria crusta de plăcintă, coacerea oarbă a crustei etc. Dar întregul proces se poate reduce cu adevărat la trei pași simpli.
Îndrumări
Pasul 1: Amestecați
Ei bine, din punct de vedere tehnic, mai întâi va trebui să preîncălziți cuptorul. Apoi puteți începe prin a amesteca toate ingredientele pentru umplutură: piure de dovleac, lapte condensat îndulcit, ouă, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și sare. Se amestecă totul până la omogenizare.
Pasul 2: Coaceți
Turnați amestecul în crusta de plăcintă (cumpărată din magazin sau făcută în casă este bine). Coaceți în cuptorul preîncălzit.
Pasul 3: Reduceți căldura și mai coaceți puțin
Acum vei reduce focul și vei continua coacerea. Acest lucru ajută plăcinta să se gătească uniform, fără să se spargă. Odată ce un cuțit introdus la 1 inch de crustă iese curat, atunci este gata. Centrul ar trebui să fie doar puțin agitat. Se lasă să se răcească și se servește. Serios, doar atât trebuie să faci pentru a savura această plăcintă!
Ingrediente
Rețeta originală are 8 porții
1 cutie de piure de dovleac
1 cutie de lapte condensat îndulcit
2 ouă mari
1 linguriță scorțișoară măcinată
½ linguriță de ghimbir măcinat
½ linguriță de nucșoară măcinată
½ linguriță sare
1 crustă de plăcintă necoaptă
CITIȚI ȘI : Rețeta zilei – chifteluțe cu mozzarella! Preparatul perfect pentru un prânz delicios
Mod de preparare
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C).
Pasul 2
Bateți piureul de dovleac, laptele condensat, ouăle, scorțișoara. Ghimbirul, nucșoara și sarea împreună într-un castron mediu până la omogenizare. Se toarnă în crustă.
Pasul 3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Pasul 4
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C). Și continuați coacerea până când un cuțit introdus la 1 inch de crustă iese curat, 35 până la 40 de minute.
Pasul 5
Lăsați să se răcească înainte de servire.