Zi tristă! Actorul Jerry Stiller din Seinfeld s-a stins din viață!

Jerry Stiller a scris legendă cu rolul sau în celebrul s]serial Seinfeld. În scenariu, acesta și-a  jucat de excepție rolul de tată a lui George Costanzas. Vârsta înaintată și problemele de sănătate au făcut că exemplarul actor să treacă în neființă. Anunțul trist a fost  făcut pentru milioanele de fani din întreagă lume chiar de către fiul sau, Ben Stiller. Băiatul sau l-a descris că fiind un tată și un soț extraordinar, care și-a iubit întotdeauna familia. Așa cum era de așteptat milioane de fani au reacționat la mesajul lui Ben. Internauții i-au transmis acestuia condoleanțe.

”Sunt trist să va anunț că tatăl meu, Jerry Stiller s-a stins din viață din cauze naturale.” a scris fiul acestuia pe Twitter.

Printre rolurile importante ale actorului s-au numărat și cele din Zoolander 1 și 2 în care a interpretat roluri excepționale chiar alături de fiul sau. Jerry Stiller a fost îndrăgit de public și prin prisma cuplului creat alături de soția să Anne meara atât pe scenă cât și în viață reală. Gurile rele susțîn că în urmă serialului Seinfeld,actorul trecut în neființă a câștigat o avere uriașă. Seinfeld a fost un sitcom de succes care a reunit 9 sezoane și 173 de episoade urmărite din întreagă lume.Puțini știu însă povestea reală a filmului care la început a nu a prezentat deloc interes pentru piață. Lansat și cu o altă denumire, Seinfeld a devenit ulterior unul dintre cele mai urmărite seriale din lume. În jurul acestuia s-a creeat o întreagă conspirație,fiind semnate acorduri de confidenţialitate pentru că presă să nu afle nimic despre sfârşit. Toate secretele n-au făcut decât să determine speculaţii din partea jurnaliștilor. Un detaliu din satele poveștii fiind faptul că transmiterea acestui ultim episod a coincis cu moartea lui Frank Sinatra. Ambulanță a ajuns extrem de repede la spital.

Lasă un răspuns

Cristina Ciobănașu, cea mai mare temere a ei! „Mereu mi-a fost frică…”

Partidele politice contemporane. Care este rolul partidelor?