Unul dintre actorii cunoscuti de o generație întreagă a murit. Fanii au primit cu greu faptul că Jery Stiller nu va mai juca niciodată un rol pe pământ.

Jerry Stiller a scris legendă cu rolul sau în celebrul s]serial Seinfeld. În scenariu, acesta și-a  jucat de excepție rolul de tată a lui George Costanzas. Vârsta înaintată și problemele de sănătate au făcut că exemplarul actor să treacă în neființă. Anunțul trist a fost  făcut pentru milioanele de fani din întreagă lume chiar de către fiul sau, Ben Stiller. Băiatul sau l-a descris că fiind un tată și un soț extraordinar, care și-a iubit întotdeauna familia. Așa cum era de așteptat milioane de fani au reacționat la mesajul lui Ben. Internauții i-au transmis acestuia condoleanțe.

”Sunt trist să va anunț că tatăl meu, Jerry Stiller s-a stins din viață din cauze naturale.” a scris fiul acestuia pe Twitter.

Printre rolurile importante ale actorului s-au numărat și cele din Zoolander 1 și 2 în care a interpretat roluri excepționale chiar alături de fiul sau. Jerry Stiller a fost îndrăgit de public și prin prisma cuplului creat alături de soția să Anne meara atât pe scenă cât și în viață reală. Gurile rele susțîn că în urmă serialului Seinfeld,actorul trecut în neființă a câștigat o avere uriașă. Seinfeld a fost un sitcom de succes care a reunit 9 sezoane și 173 de episoade urmărite din întreagă lume.Puțini știu însă povestea reală a filmului care la început a nu a prezentat deloc interes pentru piață. Lansat și cu o altă denumire, Seinfeld a devenit ulterior unul dintre cele mai urmărite seriale din lume. În jurul acestuia s-a creeat o întreagă conspirație,fiind semnate acorduri de confidenţialitate pentru că presă să nu afle nimic despre sfârşit. Toate secretele n-au făcut decât să determine speculaţii din partea jurnaliștilor. Un detaliu din satele poveștii fiind faptul că transmiterea acestui ultim episod a coincis cu moartea lui Frank Sinatra. Ambulanță a ajuns extrem de repede la spital.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.