Sunteți gata să vă reîntoarceți în Panem, dacă răspunsul este afirmativ, atunci trebuie să știți că un nou film este în lucru.

După ce autoarea celebrei serii ,,The Hunger Games”, a anunțat că lansează următorul prequel al și cei de la studiourile Lionsgate s-au arătat interesați să producă o nouă capodoperă. Și este înțeles de ce mai ales că seria a stârnit o adevărată isterie la nivel mondial.

Filmul va fi o adaptare a „The Ballad of Songbirds and Snakes”, ” al autoarei Suzanne Collins.

Acțiunea noii cărți are loc în timpul celei de-a 10 ediție a jocurilor foame anuale și se concentrează pe Coriolanus Snow, în vârstă de 18 ani, care a devenit ulterior conducătorul nemilos al Panem-ului.

În cele trei filme Coriolanus Snow a fost interpretat de Donald Sutherland.

Cartea ,,The Ballad of Songbirds and Snakes” urmează să fie lansată pe 19 mai, iar în România va fi publicată de cei de la editura Nemira.

Deocamdată, nu a fost stabilită o dată de lansare pentru noul film, dar se știe că va fi regizat de Francis Lawrence, care în trecut a fost regizorul a trei dintre cele patru filme anterioare din franciză.

„Lionsgate a fost întotdeauna casa cinematografică a The Hunger Games și sunt încântată să mă întorc la ei cu această nouă carte”, a spus Suzanne Collins, care este și producător executiv.

,,De la început, ei au tratat materialul sursă cu mult respect, onorând elementele tematice și narative ale poveștii și au asamblat o echipă incredibilă atât în ​​fața, cât și în spatele camerei. Este o plăcere să mă reîntâlnesc cu Nina, Francis și Michael pentru a adapta noul roman.

Aștept cu nerăbdare să colaborez cu ei și cu toții cei de la Lionsgate, în timp ce aducem ,,The Ballad of Songbirds and Snakes” în cinematografele din întreaga lume,” a mai adăugat autoarea celebrei serii.