Serialul „Urzeala Tronurilor” a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate din lume.

Fanii au suferit atunci când povestea a ajuns la sfârșit. Însă, după trei ani de la terminarea celebrului serial se anunță vești bune. În această vară va avea loc premiera serialului „Casa dragonului”, care este un prequel la „Urzeala Tronurilor”.

HBO a anunțat că serialul „Casa Dragonului” va avea premiera în acest an, în data de 22 august. Primul sezon al serialului va avea 10 episoade, în care se va spune povestea Casei Targaryen. Acțiunea este plasată cu 200 de ani înaintea evenimentelor din „Urzeala Tronurilor”. Pelicula este inspirată din volumul „Foc şi sânge”, semnat de George R.R. Martin.

Serialul „Casa Dragonului” va spune povestea „Dansului Dragonilor”, un brutal război în interiorul familiei Targaryen, care a distrus și divizat regatul Westeros. Cei care își dispută toronul sunt Rhaenyra, primul copil al regelui, cu sânge pur Valyrian, călăreață de dragoni și fratele vitreg Aegon.

Serialul va debuta cu momentul în care legendarul Aegon Cuceritorul poruncește construirea Tronului de Fier (Iron Throne) .

„Urzeala Tonurilor”, unul dintre cele mai iubite seriale se întoarce pe micile ecrane! Când va avea premiera noul sezon
Social media

„Casa Dragonului”, în curând pe micile ecrane

Așa cum toată lumea se aștepta a fost confirmat faptul că în serial vor apărea și  legendarele creaturi, dragonii. Mai exact, potrivit declarațiilor oferite de către Ryan Condal, în primul sezon vor apărea 17 dragoni. Acțiune serialului se va desfășura în mare parte în Kings’Landing și la Dragonstone.

Din distribuția serialului fac parte: Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel și Rhys Ifans.

Paddy Considine este regele Viserys Targaryen, ales de lorzii din Westeros la conducerea regatului. Matt Smith interpretează rolul prințul Daemon Targaryen, fratele mai mic al regelui Viserys și moștenitor al tronului, iscusit luptător și călăreț de dragoni. Iar Emma D’Arcy dă viață personajului Prințesa Rhaenyra Targaryen, primul copil al regelui, cu sânge pur Valyrian.

Trailerul pentru Casa Dragonului: